• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

16.10.2023

15:04

Neki kažu da je ovo karakteristično za žene! Zdravko Čolić otkrio tajnu iz kreveta!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Neki kažu da je ovo karakteristično za žene! Zdravko Čolić otkrio tajnu iz kreveta!

Podeli vest

Čola je svojevremeno otvoreno govorio o svojim snovima, pa čak čitaocima dao savet kako da brzo utonu u san.

Zdravko Čolić, jedan je od najveće regionalne zvezde, a otkako se pojavio sedamdesetih na javnu scenu tadašnje Jugoslavije, budio je pažnju medija, koji su se utrkivali da objave nešto o njemu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Yugopapir je objavio članak iz ITD iz 1983. godine o Čoli koje otvoreno govorio o svojim snovima, pa čak dao savet kako da se odmah ode u san.

O čemu sanja Zdravko Čolić bilo je pitanje novinara.

- Mnogo spavam i mnogo sanjam - rekao je tada Zdravko, pa nastavio: 

- Malo ružno, malo više lepo i to obavezno u boji. Neko kaže da je to karakteristično za žene, ali mogu svima da kažem da oni koji ne mogu da sanjaju u boji da su izgubili mnogo u životu. (Trećinu života čovek provede u snu, je l' da?) Inače, kad spavam vrlo sam nemiran, ali je interesantno da bez obzira na to što se u snu prevrćem, dovoljna mi je samo polovina kreveta.

Foto: ATAIMAGES

 

Na pitanje kako utone u san, Zdravko je dao zanimljiv odgovor. 

-Pa, najčešće kad legnem potrbuške. Obožavam taj položaj, eventualno neki put sa strane, ali to onda mora da bude bez jastuka. Joj, ja sam ti velika spavalica. Moram da "odradim" svojih 8 sati pa to ti je. Kad sam na turneji onda je to bogami i 10 sati. Nije lako kretati se, skakati, a o pevanju da i ne govorim ako nisi ispavan. Šta sanjam u poslednje vreme? Eh! Ljubavne snove. Ne znam da li je to uticaj proleća, sunca, topline... Obavezno se dešavaju u prirodi, a ja sam ti tu onda ko neki Adam. Eva ili Eve dolaze po porudžbini. 

Foto: Prinskrin

 

Čolić je na kraju sa čitaocima podelio svoj recept koji mu pomaže da brzo zaspe. 

-Da! Ja imam recept za san. Prvo intenzivno (ne dugo, ali intenzivno) razmišljam o nečemu, zatim lagano pod hladan tuš, pa onda u krevet. Naravno potrbuške. Iste te noći sto postotno sanjam ono što sam poželeo. Probajte!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija