• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M. D.

21.10.2023

07:00

Oženili zlatne koke! Ovi muškarci su zaveli pevačice i sada žive kao "bubreg u loju"!

Informer

Estrada

Oženili zlatne koke! Ovi muškarci su zaveli pevačice i sada žive kao "bubreg u loju"!

Podeli vest

Mnoge poznate dame sa srpske estrade udale su se za muškarce koji im pružaju veliku podršku, ali ni približno nisu uspešni kao one i godinama žive u senci svojih žena, koje su stub porodice i glavni izvor prihoda.

Prija i Filip

Foto: ATAIMAGES

 

Na vrhu te liste su Aleksandra Prijović, pevačica koja je triput napunila beogradsku Arenu i zakazala pet hala u Zagrebu, i njen suprug, kompozitor Filip Živojinović. Sin proslavljenog tenisera Bobe Živojnovića i pastorak muzičke zvezde Lepe Brene, uprkos završenom koledžu u Americi i karijeri sportskog menadžera, danas je poznat isključivo kao suprug trenutno najveće muzičke zvezde u regionu.

Luna i Marko

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Rijaliti u Srbiji godinama beleže ogromnu gledanost, a najveća zvezda tog TV formata je Luna Đogani. Naslednica Gagija i Anabele pobednica je "Zadruge 2", a na ludi kamen stala je sa cimerom iz "Bele kuće" Markom Miljkovićem. Njegova popularnost, ali i imovinsko stanje bili su neuporedivo manji pre braka s Đoganijevom, pa ne čude komentari da je Luna za njega zlatna koka.

Mia i Bojan 

Foto: printscreen

 

Upoznali su se kada je Mia Borisavljević tražila kolegu koji će joj pevati prateće vokale. Uveliko ostvarenoj i popularnoj, za oko joj je zapao, tada javnosti ne toliko poznat, Bojan Grujić. Danas su roditelji devojčica Eme i Tee, nastupaju zajedno, a Bojan potpisuje nekoliko Mijinih hitova. 

Seka i Veljko

Foto: Andreja Damnjanović za Story

 

 

Jedna od najpopularnijih folkerki, Seka Aleksić, u braku je s Veljkom Piljikićem i imaju sinove Jakova i Jovana. Pre veze s Aleksićevom on je bio u njenom obezbeđenju, a varnice su sevnule na snimanju spota za pesmu "Poslednji let". Godinama nije jasno čime se Piljikić bavi otkad se oženio, već je poznat isključivo kao Sekin suprug. 

Goca i Raša 

Foto: printscreen

 

 

Goca Tržan bila je zvezda grupe "Tap 011", a potom je izgradila uspešnu solo karijeru. U jednom bivšem, a i sadašnjem braku partneri su joj, ruku na srce, u njenoj senci. Nakon razvoda od učesnika rijalitija Ivana Marinkovića, udala se za 14 godina mlađeg bubnjara Rašu Novakovića. 

Verica i Veljko 

Foto: ATA Images

 

 


Najpoznatija srpska dizajnerka Verica Rakočević mirnu luku pronašla je pored 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića. Uprkos velikoj razlici u godinama, njihov brak traje već punu deceniju. 
- Istina je, izdržavam ga. To je činjenica, ako je nekome bitno. Mislim da je mnogo veća tragedija ovog društva što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35.000 dinara i nema mogućnosti da pokaže koliko zna i ume - rekla je Verica jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija