• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

23.10.2023

14:40

Brankica Sebastijanović odbila da komentariše prinovu Miloša Bikovića: Evo šta je tačno rekla o bivšem dečku

ATAIMAGES

Estrada

Brankica Sebastijanović odbila da komentariše prinovu Miloša Bikovića: Evo šta je tačno rekla o bivšem dečku

Podeli vest

Glumica Brankica Sebastijanović, iako retko govori na temu svog privatnog života, sada se osvrnula na brojne teme, međutim, prinovu Miloša Bikovića odbila je da komentariše.

Brankicu Sebastijanović, glumicu koja je bila u vezi sa kolegom, Milošem Bikovićem, pitali su da li je glumcu čestitala što će uskoro postati otac, ali ona nije želela da komentariše pomenutu temu.

- Ne bih odgovorila na to pitanje - uzvratila je.

Glumica je priznala za Gloriu i da još uvek ne oseća pritisak roditelja i okoline što se još nije ostvarila kao majka.

- Uopšte nisam time opterećena, kad god da se beba desi, biće dobro. Imam sreću što nisam okružena ljudima koji se za to zanimaju, moji roditelji prvi nemaju svest o tome koliko mi je godina, za njih sam još uvek u dvadesetim, i ne misle da bi trebalo da žurim. Moj dve godine stariji brat Neven već ima troje dece, sinove Vuka (5) i Dušana (3) i ćerku Taru, rođenu u januaru, kojima se trudim da budem najbolja tetka. Slobodno vreme provodim sa njima i čini mi se da je to uvek malo, da bih mogla još. Baš sam vezana za njih.

Foto: ATAIMAGES

 

I dok uživa u ulozi tetke, Brankica nema zadršku prema onima koji odlažu najlepšu životnu ulogu.

Živimo u veoma brzom vremenu, ljudi su poslednjih godina postali egocentričniji i sebičniji, a za roditeljstvo moraš sebi da budeš na drugom, ako ne i na petom mestu, jer su potrebe deteta najvažnije. Mnogi se, imam utisak, toga ne odriču bas lako, pa je možda poštenije sačekati dok ne budeš potpuno zreo i siguran da to želiš, pošto je dete najveća moguća odgovornost. To jeste tema koja je prisutna među mojim prijateljima u svakodnevnom životu, jer smo u tim nekim godinama. Dosta njih se već ostvarilo u roditeljskoj ulozi, ali ima i onih koji još nisu. Doduše, i granice su se s vremenom pomerile, pa žene rađaju i u kasnijim četrdesetim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija