• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

23.10.2023

21:30

Ceca za Informer o koncertu na Ušću, duetu sa Joksimovićem, novom albumu...

ATAIMAGES

Estrada

Ceca za Informer o koncertu na Ušću, duetu sa Joksimovićem, novom albumu...

Podeli vest

Pevačica je rešila da dogodine, 11 godina od poslednjeg velikog beogradskog koncerta, obraduje fanove i na istom mestu spremi spektakl kakav nije viđen na našoj sceni.

Vreme je za koncert na Ušću, kaže za Informer Ceca Ražnatović! Prošla je cela decenija otkako je najveća balkanska zvezda održala veliki koncert na beogradskom Ušću, gde je bilo čak 150.000 ljudi.

Pevačica je rešila da dogodine, 11 godina od poslednjeg velikog beogradskog koncerta, obraduje fanove i na istom mestu spremi spektakl kakav nije viđen na našoj sceni.

- Obožavaoci mi svih ovih godina pišu i traže da napravim veliki koncert jer su, kako kažu, željni dobrog provoda i emocije koju im pružam svojim pesmama. Moram da priznam da sam se i ja uželela velikog koncerta. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da je došlo vreme za to i da ću sledeće godine u junu napraviti veliki koncert na Ušću. Time ću obeležiti 36 godina rada, ali ću taj nastup, pre svega, pokloniti svojim fanovima, koji su sve ovo vreme uz mene - kaže Ceca za Informer i dodaje da uporedo sa pripremama za spektakl radi i na novom albumu:

Foto: ATAIMAGES

Ceca Ražnatović

- Pored koncerta, publiku želim da obradujem i novim albumom. Kažu mi: "Ma, Ceco, nećemo nove pesme, hoćemo koncert", ali volela bih da, kao što je to bila praksa u prošlosti, pred tako veliki koncert objavim i novi album, pa da imamo još veći povod za slavlje. Mogu vam reći da uveliko pripremam nove pesme, u radnom sam raspoloženju i nadam se da će sve biti kako treba.

Na novom albumu naći će se i duet sa Željkom Joksimovićem!

Foto: Tanjug

Željko Joksimović

- Želela sam da to bude strogo čuvana tajna i da se sazna tek kada izađe album, ali pročulo se... Teško je danas sakriti nešto, tako da sada moramo da snimimo tu pesmu. Biće to prvi put da sarađujemo i radujem se tome. Treba da dogovorimo kada ćemo ući u studio da snimimo taj duet. Hoću da mi glas bude odmoran i da u toj pesmi dam sto odsto sebe. Željko je veliki perfekcionista, strog je i znam da će me kinjiti sve dok to ne bude bilo savršeno. Neće me pustiti dok sve ne bude onako kao je zamislio, dobro ga poznajem! - kaže Ražnatovićeva.

Ceca je do sada održala dva velika koncerta na Ušću, 2006. i 2013. godine, a svi pamte i njen spektakl iz 2002. godine na "Marakani" u Beogradu, kada je pevala pred 80.000 ljudi.

Spektakl za ceo region

Ceca kaže da će njen koncert na Ušću sledeće godine biti jedna velika žurka i da su pozvani svi iz celog regiona:
- Pored ljudi iz Beograda i cele Srbije, pozivam i sve one iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Bugarske, Rumunije i svih ostalih zemalja da dođu na koncert i uživaju u sjajnoj atmosferi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17