• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

24.10.2023

08:41

Ana Nikolić živela u bedi, pa svezala kecelju oko struka: Šok detalji iz pevačicinog života, evo u čijoj je kafani prvo pevala

Informer

Estrada

Ana Nikolić živela u bedi, pa svezala kecelju oko struka: Šok detalji iz pevačicinog života, evo u čijoj je kafani prvo pevala

Podeli vest

Prvi posao Ane Nikolić bio je konobarisanje, a karijeru pevačice započela je u kafani Lepom Miće.

Pevačica Ana Nikolić muzikom je počela kao mlada devojka, međutim, novac za sebe počela je da zarađuje i pre toga.

Naime, kako je jednom prilikom ispričala, pre nego što je kročila na muzičku scenu, Ana je radila u jednom kafiću kao konobarica.

- Kada sam počela da izlazim, trebao mi je novac. Međutim, roditelji su mi rekli da ne mogu da mi daju pare, jer nemaju. Rešila sam da se zaposlim tokom letnjeg raspusta. Drugarica Ana Stojančićević i ja smo uzele ajncer u ruke i počele da konobarišemo u jednom kafiću koji je slabo radio. Ali tog leta je procvetao. Svaki dan smo pravile šou. Zaradila sam dve ili tri mamine i tatine plate. Više nisam morala da tražim novac od njih i bila sam srećna, jer volim kad sam nezavisna - prisetila se Ana.

Foto: Informer

 

Interesantno je da je Nikolićeva svoju muzičku karijeru započela u kafani rijaliti učesnika Lepog Miće.

- Znaš ti gde je Ana Nikolić, prvi put pevala - pre 17 godina? Kod mene u kafani! Ja sam je izbacio naglavačke! Bila je lepa kao lutka. Jeste bila, uh... Ali ponašanje katastrofa. Optevala dve pesme, i ja joj kažem, pali kući - otkrio je Mića zadrugarima kako je Nikolićeva započela karijeru.

- Ona opet dođe sutra, a ja joj ponovo nisam dao da peva. Ona se posle toga nakačila i svaki dan dolazila kod mene, baš svaki dan, i molila - "Pomozi, pomozi" - objasnio je Mića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija