• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

24.10.2023

22:09

Milica Milša drastično smršala! Glumica je na ovaj način izgubila veliki broj kilograma u kratkom roku (FOTO)

aleksandar krstović

Estrada

Milica Milša drastično smršala! Glumica je na ovaj način izgubila veliki broj kilograma u kratkom roku (FOTO)

Podeli vest

Milica je otkrila da po haljinama primećuje da je dosta smršala, kao i da joj je sada jedini problem to što mora da sužava odelo.

Glumica Milica Milša za kratko vreme uspela je da smrša čak 10 kilograma. Kako je glumica sama istakla, ni u jednom trenutku nije bila gladna, a to je postigla izbalansiranom ishranom. 

Milica je izbacila dve vrste namirnica, one koje sadrže proste šećere i belo brašno. Takođe, više ne jede velike porcije.

Foto: Instagram printscreen

 

- Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije - rekla je Milica .

 

Za doručak naša glumica pojede ovsenu kašu, ili jaja, integralne projice, a za ručak jede junetinu ili teletinu sa povrćem, a večera joj je posebno važna.

Foto: Instagram printscreen

 

- Važno je da ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding s čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali istrajala sam - rekla je glumica za magazin "Hello!".

Takođe je istakla da je promenila ishranu prvenstveno zbog zdravlja, ne zbog izgleda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija