• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

03.10.2023

11:21

Srpkinje koje su svoja naga tela servirale na tacni! Ove dame su se za basnoslovan honorar skinule za Plejboj (FOTO)

Branko Pantelić, Aleksandar Jovanović Cile, Miloš Rafailović, Marko Đoković

Estrada

Srpkinje koje su svoja naga tela servirale na tacni! Ove dame su se za basnoslovan honorar skinule za Plejboj (FOTO)

Podeli vest

Prva asocijacija na magazin Plejboj su golišave fotografije žena širom planete, a rame uz rame sa njima stale su i pojedine Srpkinje. Neke od njih su se bez ustručavanja obnažile pred objektivom prestižnog magazina, dok pojedine nisu bile za to da mnogo otkivaju.

Za premijerno izdanje Plejboja na ovim prostorima fotkala se pomoćnica generalnog direktora Javnog servisa, Olivera Kovačević. Olja je pozirala u metalik haljinici, sa izazovnim dekolteom, a taj broj je za nekoliko dana prodat u više od 75.000 primeraka.

Goca Tržan se pre tačno 10 godina fotografisala za popularni magazin namenjen muškarcima, takođe, potpuno gola, a kako je jednom prilikom istakla, smatrala je da je to umetnost, nikako greh. Tržanova je pozirala je u sedećem položaju, tako da pokriva intimne delove tela.

- Meni nije za karijeru potrebno da se slikam gola, nemam tu ambiciju, da je bilo potrebno, uradila bih to mnogo ranije - rekla je tada Goca.

Jelena Bin Drai danas je udata za jednog od najimućnijih ljudi u Emiratima. U crnim minijaturnim gaćicama i s rukom preko grudi, nekadašnja misica, a danas jedna od bogatijih Srpkinja, pozirala je Plejboju u martu 2005. godine.

Kada je naslovnica objavljena, da li zbog utiska čedne devojčice koji odaje, Milica Milša je mnoge šokirala odlukom da se skine za erotski časopis. Milša je uz naslov "Seks bomba", pozirala u krevetu, a grudi je sakrila rukama.

Naslovnu stranu osmog izdanja lista, u avgustu 2004. godine, krasila je čuvena Suzana Mančić. "Loto devojka" je, naime, pred objektiv stala potpuno naga, tom prilikom pokazavši silikonske grudi i bradavice. 

- Okolina me je osudila zato što sam bila u Plejboju, ali su mi prijatelji i članovi porodice rekli da je to jedan izuzetan editorijal. Ne bih se više slikala za neki takav magazin. Ne smem da vam kažem koliko sam novca zaradila od tih fotki, jer sam obavezana da taj podatak držim u tajnosti. Mogu samo da kažem da sam bila najviše plaćena u istoriji srpskog izdanja Plejboja - istakla je svojevremeno Mančićeva.

Vest o fotografijama folkerke Seke Aleksić odjeknula je poput prave bombe. Naslovnica je ugledala svetlost dana u aprila 2014. godine, za pevačicin 33. rođendan, a kako je tada izjavila, fotografijama je želela da publici tek zagolica maštu.

Naslovnicu legendarnog Plejboja, februara 2005. godine, krasila je voditeljka i svojevremeno zaštitno lice TV Pink, Radmila Rada Radenović. Seksepilna brineta pozirala je u minijaturnom donjem vešu i prozirnoj majci i još jednom dokazala zašto važi za jednu od najpoželjnijih dama sa malih ekrana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija