• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

01.11.2023

21:55

Ovaj hit je pisan prema istinitoj priči: Dejan Matić nikada nije uspeo da ga otpeva uživo, evo zašto

ATA Images

Estrada

Ovaj hit je pisan prema istinitoj priči: Dejan Matić nikada nije uspeo da ga otpeva uživo, evo zašto

Podeli vest

Mnoge pesme naših muzičkih zvezda obično kriju neverovatne priče. Jedan od najvećih hitova Dejana Matića je napisan po istinitoj priči, a pevač je gotovo nikada nije pevao uživo. Jednom je to pokušao i prekinuo na pola.

U pitanju je numera "Amanet" posvećena njegovom prijatelju i saradniku koji je preminuo. Reči te numere za njega imaju veliku težinu, a Dejan nikada nije uspeo da je otpeva u celosti. 

Foto: ATA Images

 

- Pesma je, nažalost, napisana po istinitom događaju. Pre 13 godina sam izgubio prijatelja koji mi je bio desna ruka. Vozio je i radio sa mnom. Mare je, znajući tu priču, napisao tu pesmu. Tada sam već bio pri kraju albuma i pitao me da li hoću da dođem u studio da čujem pesmu ili ne. Kada sam čuo pesmu „Amanet“, samo sam ga pitao ko će ovo da otpeva. Rekao je da ću morati ja – rekao je Matić nedavno u jednoj emisiji, a potom otkrio: 

- Tada sam skupio snage da je otpevam. Jednom sam je uživo do pola otpevao. Kamo sreće da takva pesma nije morala nikada da se napravi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija