• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

02.11.2023

14:43

"Nisam se zaljubio na prvi pogled": Mile Kitić otkrio kako ga je osvojila Marta Savić

ATA Images

Estrada

"Nisam se zaljubio na prvi pogled": Mile Kitić otkrio kako ga je osvojila Marta Savić

Podeli vest

Uprkos naslovima o braku Mileta Kitića i Marte Savić koji s vremena na vreme pune medisjke stupce, ovaj par uživa u skladnom braku već 26 godina i tvde da su zaljubljeni kao prvog dana.

Par se upoznao na jednom nastupu u Nemačkoj, a Kitić kaže da ga je Marta kupila na "prvu" svojim lepim ponašanjem, govorom, očarala ga je kao osoba, a naravno bila je veoma lepa i atraktivna žena.

Foto: Maša Banđur

 

Marta se malo otela u zadnje vreme! Kad sam je upoznao bila je tiha, mirna, povučena, odmerena… Imala je 21. godinu, a ja sam, inače, 14 godina stariji od nje. Imao sam ja jedan brak pre nje. Marta me je osvojila jer je lepo pričala, inteligentna je, svideo mi se njen način razmišljanja - kazao je Mile, ističući da je Marta tada bila samo jedna u nizu od lepih žena koje je upoznao, te da se ljubav dogodila tek kasnije:

- Nisam se zaljubio na prvi pogled u nju, jer sam ja tutnjao na sve strane, bilo je žena koliko hoćeš! Ona je živela u Nemačkoj, a ja sam tamo odlazio da pevam, pa smo se viđali. Posle je ona počela da dolazi u Srbiju, pa sam je odveo u "Južni vetar", gde je snimila pesme.

Marta Savić je vrlo uspešna pevačica, ali Mile je ranije isticao da je njegova supruga zapostavila svoju karijeru kako bi se posvetila njegovoj. Iako se često pisalo da im je brak na klimavim nogama, Mile je to uvek oštro demantovao, ističući da imaju otvoren odnos. 

Foto: Instagram prinscreen

 

- Dobili smo divno dete. Obično nastaju problemi kad se spoje pevači, ali mi nismo imali probleme te vrste. Ona je znala šta se sve radi, ja sam znao šta se sve radi. Pisali su sve i svašta o nama. Milion puta sam pročitao da se razvodimo, ali to nema veze sa istinom. Mi se nikad nismo posvađali po tom pitanju toga gde je ko, šta i kako - dodao je Kitić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija