• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24 sedam/Informer.rs/D. I.

03.11.2023

11:25

Sandra Afrika progovorila o vezi s Volkovim: "Nema negativnih emocija"

Informer

Estrada

Sandra Afrika progovorila o vezi s Volkovim: "Nema negativnih emocija"

Podeli vest

Sandra Afrika u nekoliko navrata obnavljala je vezu s Vladimirom Volkovim, a sada je priznala u kakvom su odnosu. Pevačica se osvrnula i na karijeru, emotivni život, ali i na odnos s košarkašem Nikolom Milutinovim.

Afrika tvrdi da nema prostora za ljubav jer je u velikoj poslovnoj gužvi:

Foto: Instagram

 

 

- Svašta pripremam, pa između ostalog i album, to mi je oduzelo celo leto, a radim i dalje. Svaki dan sam po studijama. Radimo tekstove, tu je i Saša Lazić, nastavljamo saradnju - priča ona i otkriva kakav je njen trenutni ljubavni status.

- Komplikovano je jako. U poslednje vreme sam se posvetila dosta poslu, tako će i da ostane. Ljubav je po strani, kada bude bilo nešto vredno pomena, ja ću vas obavestiti.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Godinama sedmu silu intrigira Sandrin odnos sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, a sada je otkrila u kakvim su odnosima.

- U super smo odnosima, korektnim. Ostali smo prijatelji, tu nema mesta svađi i negativnim emocijama.

Foto: printscreen

 

 

Mediji su je povezivali i sa košarkašem Nikolom Milutinovim, a Sandra se sada osvrnula na razna nagađanja.

- Tačno je to da dečka poznajem, pevala sam kod njega na žurkama dva puta, jednom u Beogradu, jednom u Novom Sadu i bilo nam je predivno. Po mom mišljenju je on pravi gospodin. Osim te saradnje nismo se nikad viđali. Ne znam kako je došlo do takvih navoda, zapratili smo se na Instagramu jer se znamo duži vremenski period.

Bira fudbalere, ne košarkaše

- Možda bih pre izabrala fudbalera, a jedini razlog je visina košarkaša, jer sam ja jako mala (smeh). Baš kad sam pevala kod Nikole, on je stajao blizu bine onako visok, a ja i na bini niska, gledam ga, hoću nešto da mu kažem... Generalno, sportisti su okej, volim nekog ko je u sportu, i ja ceo život treniram... I da nije sportista u pitanju, pre bih odabrala višeg momka u principu, mislim da ne postoji neko ko je niži od mene (smeh).

Foto: Instagram

 

 

Ništa od udaje

- Ne znam ni koje je godine to bilo, da ne pogrešim... Išli smo ka tome, ali jednostvano se nismo do kraja dogovorili kako treba. Nije mi kupio prsten, samo je bila neka priča, ali se to nije ostvarilo - priča Sandra i otkriva da li je ranije bila u drugom stanju, kako se navodilo u medijima:

- Ne, nisam bila trudna ranije. Tada se nisam oglašavala, svako čudo tri dana dosta. Naravno da u bliskoj budućnosti priželjkujem da postanem mama, jedino mi je to polje ostalo neispunjeno, u svim ostalim segmentima sam ispunjena.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija