• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

10.11.2023

22:02

Heni za Informer: Ovo je prava istina o Teodorinom prelasku u "Generaciju Zed"

Informer/Instagram

Estrada

Heni za Informer: Ovo je prava istina o Teodorinom prelasku u "Generaciju Zed"

Podeli vest

Nakon što se pojavila vest da Teodora prelazi u "Generaciju Zed", Informer je kontaktirao jednog od osnivača, Henija, koji nam je otkrio pravu istinu.

Kao bomba odjeknula je informacija da pevačica Teodora Džehverović nakon sedam godina prekida saradnju sa svojom menadžerkom Sandrom, za koju kažu da joj je izgradila karijeru. 

U medijima se navodi da je Teodora odlučila da stavi tačku na njihovu saradnju jer Sandra navodno uzima 60 odsto od njene zarade na nastupima. Dalje se navodi da Teodora prelazi u "Generaciju Zed" jer joj se sviđaju uslovi koje oni nude. 

Foto: ATA Images

 

- Teodora hoće da pređe u "Generaciju Zed". To je studio odakle su potekle nove zvezde. Kod njih je politika mnogo drugačija nego kod klasičnih menadžera. Kako sam razumeo, oni uzimaju samo procenat od pregleda na Jutjub platformi dok od nastupa ne uzimaju ništa, što je Teodoru nateralo da razmisli i odluči da je vreme za promene. Teodora je imala ugovor sa Sandrom sedam godina i taj ugovor se završava upravo ove godine. Ono što ja znam je da je Sandra uzimala 60 odsto od Teodorine zarade, što je stvarno mnogo, ali to je politika menadžera koji naprave velike zvezde - rekao je izvor za Kurir. 

Ekipa Informera je stupila u kontakt sa Henijem, koji je jedan od osnivača "Generacije Zed", a mladi umetnik nam je demantovao navode da Džehva postaje deo njihovog tima. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ja ovo sada prvi put čujem, majke mi ne znam ništa o tome. Evo sada mi je upravo drug pokazao vest... Nije istina da Teodora prelazi u "Generaciju Zed". Ja bih voleo da mi rastemo i da dosta poznatih pređe kod nas, ali za nju nije tačno - rekao je Heni za Informer. 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija