• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/M.B.

11.11.2023

13:15

"Mama nemoj biti tužna": Elu Dvornik dotukle reči njene ćerke, pa je zaplakala

Reuters/Instagram printscreen

Estrada

"Mama nemoj biti tužna": Elu Dvornik dotukle reči njene ćerke, pa je zaplakala

Podeli vest

Ela Dvornik doživela emotivni krah pa se rasplakala pred kamerama.

Influenserka Ela Dvornik, ćerka Dina Dvornika, je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog razvoda od svog, 13 godina starijeg, supruga, biznismena Čarlsa Pirsa. Ona se do sada nije previše oglašavala na ovu temu, ali je sada pokazala da joj je zaista teško.

Foto: Instagram prntscreen/elladvornik

 

Ela je objavila snimak na svom Instagram profilu na kom vodi razgovor sa svojim ćerkicama. U jednom momentu se slomila pred kamerom zbog njene ćerke koja joj govori: "Mama nemoj biti tužna".

Foto: printscreen instagram/elladvornik

 

- Pa mama mora nekad biti tužna - rekla je ona svojoj mezimici, na šta je ona odgovorila: "Ne".

Ona se zatim obratila i drugoj ćerki:

- Sme li mama biti tužna - glasilo je pitanje, a odgovor i od druge ćerke bio je isti.

Podsetimo, u medijima su se pojavile glasine da je Čarls tužio svoju suprugu zbog udela u kući na Balama, pa se influeserka oglasila po tom pitanju: 

- Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice ‘iz izvora’ i igrati se pokvarenog telefona našim životima. Da smo se hteli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu. Čarls je otac moje dece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom ko je bolji, a ko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog dece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi - rekla je Ela.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija