• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G..

17.11.2023

15:28

Pokazala izvajano telo: Sanja Vučić dovela liniju do savršenstva, vrele fotke objavila na društvenim mrežama (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Pokazala izvajano telo: Sanja Vučić dovela liniju do savršenstva, vrele fotke objavila na društvenim mrežama (FOTO)

Podeli vest

Sanja Vučić već neko vreme vežba i pridržava se ishrane koja joj odgovara, pa sad izgleda bolje nego ikad.

Sanja je na društvenim mrežama pokazala novo izdanje, koje se dopalo mnogima, pa je odmah pokrenula lavinu poruka.

Foto: ATAIMAGES

 

Zadigla je majicu, ispod koje su u prvi plan izašle njene obline i minijaturni struk. Sanja je, inače, dosad u mnogo navrata pokazivala kako vežba u teretani.

Za izgled redovno dobija komplimente, dok je često u javnosti pričala kako, ukoliko želi da bude zgodna, mora mnogo da vodi računa šta jede.

Foto: printscreen instagram

 

Nedavno je progovorila o dečku, koji kako navodi, voli da je oblači i svlači.

- Novi dečko voli da me svlači, ali i da me oblači! Ima više garderobe od mene i savetuje me šta da obučem. On je uglavnom stilizovaniji od mene! Zna bolje da se obuče, tako da se često savetujem s njim. Voli da me svlači, ali i da me oblači! On ima veći garderober, nećete verovati! Ali počela sam u poslednje vreme i ja da ga punim stvarima koje nosim na nastupima, a i onim za svakodnevni život. Trudim se da jednu odevnu kombinaciju ne ponavljam i da u tom smislu uvek budem na visini zadatka. Imam sreću što mi je najbolja drugarica i stilistkinja, tako da možemo svakog dana da razmišljamo o kombinacijama - istakla je Sanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija