• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.11.2023

14:43

Aneli i Janjuš su već mesec dana u vezi! Ahmićeva sve priznala i totalno ga raskrinkala, on poludeo od besa!

ATA

Estrada

Aneli i Janjuš su već mesec dana u vezi! Ahmićeva sve priznala i totalno ga raskrinkala, on poludeo od besa!

Podeli vest

U sinoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca" Aneli Ahmić je priznala da joj je Marko Janjušević Janjuš pre tačno mesec dana rekao da su u vezi‚!

Naime, rasprava u kojoj je Aneli konačno iznela istinu o njihovom odnosu počela je pitanjem voditelja Milana Miloševića:

Foto: Printscreen

 

- Zašto ti je čudno da devojka ljubomoriše kad ti se svi nabacuju? Vi ste se zbog ljubomore svađali? - pitao je voditelj, a Ahmićeva je odgovorila:

- Ma ne interesuje me Milane sve to, ne zanima me da se objašnjavam sa nekim gde gledam. Danas mi je rekla nešto što ni u snu ne bih mogao da pređem preko toga. Krenula je da me udara nisko - priznao je Janjuš, a Aneli mu je odbrusila:

- Gde je nestala ta ljubav? Zašto si mi obećavao decu? Ja ću sutra sve da izjavim na mesečnicu. On laže čim zine, on priča kako kome odgovara. On se menja iz dana u dan ovde, ja imam jaku emociju prema njemu. Sutra nam je mesečnica od prvog poljupca mi se ljubimo na kvarnom svaki dan - rekla je Aneli, on joj je odgovorio:

Foto: Printscreen

 

- Da si normalna ja bih sa tobom sve to planirao. Mene boli ona stvar šta će ona da kaže. Ja se ne bojim da priznam da se ljubimo. Šta misliš, da si me sad isprovocirala? Meni je jedino bitna moja žena i dete oni me jedino zanimaju - iskreno je rekao Janjuš.

Aneli je tada odlučila da kaže pravu istinu o njihovom odnosu, a to je da su u vezi već mesec dana.

- 23. je rekao da smo mi u vezi, tad je pao prvi poljubac. Meni on ništa nije pokvario ovde, ja ću i dalje nastaviti da ga volim -rekla je Aneli.

Hoćete li se boriti i dalje da uđete u vezu? -pitao je Milan.

- Ludilo mozga. Meni je moja porodica najbitnija. Kad mi je danas uvredila ženu, nemam šta više da pričam sa njom. Ja njoj nikad nisam udario na ćerku, je l' ste vi čuli kad sam došao ovde da sam rekao da volim da flertujem sa ženama. Kao sa svima tako sam i sa njom ušao u neku priču - rekao je Janjuš i dodao:

Foto: Printscreen

 

- To je performans bio sa Jovanom, mi smo se vatali za d*pe samo iz sprdnje. Ja pričam sa njom, hvalim je, rekao sam da se neću obratiti Jovani ispoštovao sam je.

Ahmićeva je zatim otkrila i da joj je ponudio da budu intimni u toaletu.

- Ja sam u pravu sve što pričam, je l' si me zvao da odemo u WC na slavi, kunem se da je istina. Rekao si mi da obučem suknjicu da odemo odma u WC da se povatamo - priznala je Aneli.

- Kakav si ti folirant, što lažeš. Od prvog dana sam govorio da si kvarna - priznao je Janjuš.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija