• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

11.04.2024

07:38

"Ti si folirant, kajem se što sam ti se dao": Janjuš pobesneo zbog Anelinih laži, pa optužio njenu porodicu da igra rijaliti

Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images

Rijaliti

"Ti si folirant, kajem se što sam ti se dao": Janjuš pobesneo zbog Anelinih laži, pa optužio njenu porodicu da igra rijaliti

Podeli vest

Marko Janjušević Janjuš i njegova, sada već bivša devojka Aneli Ahmić, žestoko su se posvađali.

Kao i svake srede, sinoć se u "Eliti" održala emisija "Pitanje gledalaca", a voditelj Milan Milošević je došao spreman da otkrije sve nedoumice fanova rijalitija.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su ove sezone svakako bili jedan od parova čiji je odnos najviše intrigirao javnost i mnogi su verovali rečima bivšeg košarkaša koji je svojevremeno govorio da želi da je oženi. Međutim, njihovoj vezi je došao kraj, nakon čega su usledile brojne svađe.

Juče je Ahmićeva dobila pismo od svoje sestre Site koja joj je rekla da ne podržava njen odnos sa Janjušem, te da ne želi da je vidi blizu njega, a Milan je sledeće pitanje postavio upravo Marku.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Da li si iznenađen što Anelina porodica ne podržava vašu vezu? - rekao je Milan.

- Nisam iznenađen, shvatio sam da je to normalno. Ne interesuje me to. Nema potrebe za daljim objašnjenjem. Svako gleda da sebe odbrani. Apsolutno me ne interesuje, kad ja znam u sebi da sam čist. Ni od koga nisam napravio k*rvu, nek kažu šta hoće. Mozak mi je spržila - rekao je Janjuš.

- Ko mu je spržio mozak? Dala sam sve najbolje od sebe. Druge žene su ga varale ovde, pa je dolazio i plakao. Ovim odgovorom potvrđuje to što kaže. On je rekao da moja porodica igra sad rijaliti - rekla je Aneli.

- Mislim da je folirant. Smatram da sam dao neki maksimum prema njoj. Ako to nije osetila, ne interesuje me. Nisi zaslužila da ti se prepustim u najgorem periodu života - rekao joj Janjuš.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Najlakše je dodati epitete. Treba to dokazati. Celo vreme si me ponižavao. Loš si čovek, Janjuše - rekla je Aneli.

- To mene ne interesuje. Kajem se što sam ti se dao sto posto. Sve što bude postavljeno, neću više komentarisati. Ne znam šta bih dodao. Gotovo. Ona misli jedno, ja mislim drugo. Nek bude da smo oboje krivi. Ako neće, nek bude da sam ja kriv. Otkad sam ušao s tobom u odnos, šta sam ja uradio loše - kazao je Janjuš.

- Kad god smo imali neki problem nazivao si me najgorim imenima. Ponižavao si me - odgovorila mu je Aneli.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- I dalje te smatram folirantom - rekao je Janjuš.

- Nemam stvarno komentar, Milane - rekla je Aneli.

- Ćuti, k*rvo. Priznaj šta si, znaš ti. Pozdrav za tvoju porodicu koja vređa - Aneli je rekla Maji.

- Nadala sam se da oni to neće napisati, jer nisu taj tip ljudi - rekla je Aneli.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Ovo je rijaliti. To je rijaliti tvoje sestre, da ona opljuje mene - rekao je Janjuš.

- Nije tačno, ja znam šta mi misle i mama i sestra. Ja sam za njih još uvek dete, nema razlike između nas. Govorio je: "Ti si moj lek ovde". Trebala sam mu svuda. Da sam ja njegov lek ne bi mi govorio da sam se j*bala sa drugim muškarcima - rekla je Aneli.

Nisi znala nijedne sekunde da me razumeš, emociju koju imam prema tebi. Sestra i ti najveći foliranti. Mene ste došle da je*ete u mozak. Smaraš devojko.

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15