• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

01.05.2024

09:16

Kakvo poniženje! Američki ponos na sajlama visi nasred Moskve! Rusi demonstriraju nadmoć, poređali NATO naoružanje kao babuške! (FOTO, VIDEO)

Printskrin TV ZVEZDA.RU

Vesti

Kakvo poniženje! Američki ponos na sajlama visi nasred Moskve! Rusi demonstriraju nadmoć, poređali NATO naoružanje kao babuške! (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Zarobljeni američki tenk M1 "abrams" stigao je na izložbu zapadne vojne opreme u "Parku pobede" na Poklonoj gori u Moskvi.

Vojnici iz ruske grupe "Centar" evakuisali su sa linije fronta na avdejevskom pravcu u Donbasu prvi američki tenk M1 "abrams", saopštio je portparol grupe Aleksandar Savčuk.

- Borci grupe 'Centar' uspešno su evakuisali tenk sa fronta. Uskoro će svi moći da ga vide na izložbi na Poklonoj gori - rekao je Savčuk za Sputnjik.

Kako su ranije saopštili američki mediji, u Ukrajini je u poslednja dva meseca onesposobljeno najmanje pet tenkova "abrams".

 

 

Takođe je potvrđeno da je Ukrajina prestala da koristi pomenute američke tenkove zbog aktivnosti ruskih dronova.

Izložba trofejnog naoružanja i tehnike, koju je zaplenila ruska vojska tokom specijalne vojne operacije, biće otvorena danas u "Parku Pobede" na Poklonoj gori u Moskvi 1. maja i trajaće mesec dana, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija