• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Z.A.

23.11.2023

15:07

Boki Perić traži kombinaciju? Glumac na aplikaciji za upoznavanje u potrazi za neobaveznim druženjem (FOTO)

Društvene mreže/ataimages

Estrada

Boki Perić traži kombinaciju? Glumac na aplikaciji za upoznavanje u potrazi za neobaveznim druženjem (FOTO)

Podeli vest

Perić navodno otvorio profil preko kojeg traži devojke za kratkotrajnu zabavu.

Popularni glumac Bojan Perić, navodno je otvorio profil na Tinderu, aplikaciji koja služi za upoznavanje. Bojan, svakako, nije jedini koji ovu aplikaciju poseduje, ali je zanimljivo to da je od svih opcija koje aplikacija nudi, on odabrao "kratkotrajnu zabavu", što znači da ga ne zanima ništa ozbiljno.

Foto: Printscreen/Instagram/bokiperic

 

Naime, Tinder je aplikacija koja funkcioniše po sistemu fotografija. Korisnici ove društvene mreže potencijalnog partnera mogu da odaberu putem "svajpovanja", odnosno biranja fotografija. Kada napravite profil na ovoj aplikaciji, potrebno je da ubacite fotografije koje želite da ostali korisnici vide. Upravo na osnovu njih oni će odlučiti da li im se dopadate ili ne.

Pored toga, ono što možete da podesite jeste koliko daleko želite da vaš potencijalni partner bude udaljen od vas, pa će vam tako aplikacija pokazati nekoga ko je maksimalno udaljen dva, tri, pet, 105 ili više kilometara - u odnosu na to koliko daleko želite da idete.

Foto: Printscreen/Instagram/bokiperic

 

Kako biste korisnicima, koji će vas birati, olakšali odabir, aplikacija nudi da odaberete opciju za koju ste zainteresovani. "Long-term" označava da želite dugu vezu, dok je "short-term" izraz za nešto kratkotrajno, u narodu poznatije kao kombinacija.

Interesantno je da je Boki odabrao upravo "short-term" opciju, pa je samim tim devojkama u startu dao do znanja da nije zainteresovan ni za šta ozbiljno.

Pogledajte kako izgleda glumčev navodni profil na Tinderu:

Verifikovan nalog

Onlajn svet je, nažalost, prepun prevaranata, pa se Tinder pobrinuo da razreši sve vaše nedoumice tako što nudi opciju verifikacije. Verifikovanjem profila dokazujete svoj identitet i da ste zaista vi ta osoba sa fotografija. Bokijev nalog je verifikovan, pa bi tako svaka sumnja da neki drugi muškarac preko popularnog glumca želi da odvuče devojke u krevet trebalo da bude otklonjena.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija