• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.Č.

24.11.2023

07:00

"Mama me kritikuje da sam debela": Sanja Vučić u emisiji "Estradanje" progovorila o odnosu sa majkom (VIDEO)

Masha Bandjur

Estrada

"Mama me kritikuje da sam debela": Sanja Vučić u emisiji "Estradanje" progovorila o odnosu sa majkom (VIDEO)

Podeli vest

Sanja Vučić je istakla kako ne pije, ne puši, ali da joj je najveći porok to što mnogo voli da jede, pa onda muku muči sa viškom kilograma.

Mojoj mami se ne dopada što mnogo jedem i ne vodim računa o ishrani, kaže Sanja Vučić. Pop zvezda je gostovala na Informer televiziji u emisiji "Estradanje", autora i voditelja Milija Čolića, i navela da joj najveću podršku u karijeri pruža majka, koja joj je ujedno i najveći kritičar.

Foto: Masha Bandjur

 

- Mama mi je najveći kritičar, ali zna i da udeli pohvalu. Kod nje je sve pod znakom pitanja: i oblačenje, i pevanje, i moje ponašanje... Ona takođe smatra da ne umem da pevam narodnjake i da moram još da vežbam. Jednu pesmu na albumu je posebno pohvalila, jer mi je tu postavka glasa bila kao kod Ane Bekute - kaže Sanja i dodaje da je njena majka vodila računa o izgledu dok je pevala, a da ona nije baš takva.

Velika borba

- Moja mama je pevala i u svoje vreme je mnogo vodila računa o izgledu i stilu, a ja baš nisam takva. Imam garderobu za sva tri svoja stanja: kada sam mršava, popunjena i debela. Ovih dana sam debela i u kritičnoj fazi. Ne pijem i ne pušim, ali hrana mi je porok. Borim se sa sobom da počnem da jedem normalno i strahujem od susreta sa mamom, koja treba da se vrati s puta - uz osmeh kaže Vučićeva.

Iako u javnosti ne pokazuje svog emotivnog partnera, Sanja se dotakla veze s njim, ali nije pristala da na Milijevu provokaciju komentariše dobre frajere sa šou-biznis scene.

Foto: Masha Bandjur

 

- Ne bih da navodim imena zgodnih muškaraca, jer ne bih volela da moj momak nabraja dobre ribe s javne scene. Volim što moj dečko nije javna ličnost, a moj recept za sreću je da svoju vezu ne prikazujem na društvenim mrežama - objašnjava šarmantna pop zvezda.

Nisam zvezda

Analizirajući svoju karijeru i činjenicu da je dva puta bila na Evroviziji i da iza sebe ima nekoliko velikih hitova, Sanja je pokazala i da je skromna, te naglasila da sebe ne doživljava kao zvezdu.

- Trudim se da moj posao ne utiče na moju ličnost. Smatram da se uspešno bavim svojim poslom i da sam mnogo postigla, ali ne mislim za sebe da sam zvezda. Sebe što više prizemljujem i ne želim da budem Sanja zvezda, već Sanja iz Kruševca - poentirala je pop zvezda.

Foto: Masha Bandjur

 

Volela bih da glumim Oliveru Katarinu

Sanja je prokomentarisala i svoj izlet u glumačke vode u seriji "Psi laju, vetar nosi".
- Nakon snimanja serije shvatila sam da ne bih da glumim na filmu ili seriji. Naporno mi je snimanje, više bih volela da glumim u pozorištu. Ipak, pošto su sada popularni filmovi o važnim ličnostima, možda bih na filmu volela da glumim Oliveru Katarinu - rekla je pevačica i možda dala ideju nekom producentu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Srbija