• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

24.11.2023

20:29

"Ja sam pisala tekst": Marija Mikić se nakon porođaja vratila na scenu, objavila novu pesmu koja je za kratko vreme oborila sve rekorde

Miloš Rafailović

Estrada

"Ja sam pisala tekst": Marija Mikić se nakon porođaja vratila na scenu, objavila novu pesmu koja je za kratko vreme oborila sve rekorde

Podeli vest

Marija Mikić objavila je danas novu pesmu, koja nosi naziv "Prozor", a kako je sama pevačica priznala, učestvovala je u pisanju teksta za ovu numeru.

Pevačica Marija Mikić danas je obradovala njene brojne pratioce novom pesmom, koju su svi sa nestrpljenjem isčekivali. 

Nakon nekoliko godina rada, Marija je odlučila da izda svoj prvi studijski album, na kojem temeljno radi. Od danas, pa narednih meseci, Marija će objavljivati nove pesme, a u martu će publika imati priliku da čuje njen album prvenac. 

Foto: Miloš Rafailović

 

Prva na spisku pesama koja je ugledala svetlost dana jeste numera "Prozor". 

- Dugo sam čekala na ovaj dan i konačno je došao. Bilo je za ovih nekoliko godina koliko radim ceo album, mnogo suza, smeha, krvi, znoja... Ali ono što je najvažnije, mislim da smo dobili veoma dobar proizvod i da će pesme i te kako biti slušane. "Prozor" je teška balada, čim sam je čula krenule su mi suze. Rekla sam tada sebi, ona mora da bude moja i daću sve od sebe. Tako je i bilo. Drago mi je što ljudi vole moje pesme, ali mi uvek bude krivo kada se devojke pronalaze u tužnim pričama i tekstovima, ali ajde, sve je to muzika. Pesmu je radio, kao i većinu do sada, Miloš Vusanović Vuxa iz Lexington benda. Interesantno je da sam ja pisala pola teksta i oprobala se u tome. Konačno - izjavila je Marija za beogradske medije.

Nakon samo sat vremena od objavljivanja, Marijina nova pesma je imala 10.000 pregleda, a na mrežama su već krenuli da se dele stihovi pomenute pesme. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija