• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer/A.S.

27.11.2023

19:04

"Odakle vam pravo?" Zvezda "Granda" pobesnela zbog komentara na račun njenog majčinstva: "Niko ne pita kako uspevam sve sama!"

Instagram

Estrada

"Odakle vam pravo?" Zvezda "Granda" pobesnela zbog komentara na račun njenog majčinstva: "Niko ne pita kako uspevam sve sama!"

Podeli vest

Dada je ispričala kako se često susreće sa negativnim komentarima ljudi na račun njenog majčinstva.

Takmičarku "Zvezda Granda", Dadu Mešaljić muž je prevario sa koleginicom dok je bila u drugom stanju. Nakon prevare, Dada i njen već sada bivši muž su prekinuli odnos, a ćerkicu pevačica sama odgaja.

Pevačica je sada za medije progovorila o majčinstvu i negativnim komentarima koje dobija na račun istog. 

Foto: printscreen instagram

 

- Da li je moguće ovo više da svakodnevno dobijam negativne poruke? Odakle vam pravo da mi dirate u majčinstvo i da mi govorite kako treba da se ponašam, šta da radim ili ne radim sa svojim detetom. Da li je vi hranite, oblačite, kupujete igračke, perete gu***u, kupate, igrate se sa njom, vodite doktoru, kupujete lekove? Niko se ne zapita kako uspevam sve sama, da li mi je teško jer sam samohrana majka - počela je Dada, a zatim javno otkrila kakav je život samohrane majke:

- Kao što možete da vidite mojoj Mejeri ništa ne fali, srećna je, a srećna je odrasta u zdravom okuženju i zato što sam joj ja mama, što joj pružam sve ono što baš vi dušebrižnici ne pružate svojoj deci (ako imate). Gde je vaše dete dok vi moje komentarišete? Kakvi ste vi roditelji? Ono što ja sama mogu, većina vas ne može u dvoje. Šaljemo vam ljubav - zaključila je pevačica.

Foto: Instagram

 

Podsetimo, Dada je nedavno otvoreno govorila o roditeljstvu i priznala kako se snalazi kao samohrana majka.

- Snalazim se, nije lako ali je jako. Ne bih mogla da zamislim svoj život bez nje. Baš smo vezane, ne razdvajamo se, dovela sam je i danas na snimanje. Već viri da vidi šta je na sceni. Ona mi je najveći uspeh! - istakla je Dada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija