• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.12.2022

15:58

ĆERKU VIĐA KAD MU PADNE BROJ PRATILACA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Zvezda Granda koju je suprug prevario dok je bila u drugom stanju, progovorila o odnosu sa bivšim

printscreen instagram

Estrada

ĆERKU VIĐA KAD MU PADNE BROJ PRATILACA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Zvezda Granda koju je suprug prevario dok je bila u drugom stanju, progovorila o odnosu sa bivšim

Podeli vest

Bivša učesnica u "Zvezdama Granda" Dženada Dada Mešaljić ove godine prošla je kroz pravi pakao kada ju je suprug prevario dok je bila u drugom stanju, nakon čega je usledio i razvod. Ona je sada, posle užasnog stresa i teških momenata, progovorila o odnosu s njim

Dada je ironičmo prokomentarisala kakav je odnos njenog bivšeg supruga prema njihovoj ćerkici kojoj je ona dala ima Merjem:

Foto: Instagram

Prevario je dok je bila u drugom stanju... Dada Mešaljić sa bivšim suprugom

- Viđa je kada mu padnu pratioci na Instagramu. Naravno, šta misliš od čega ovako luksuzno živimo? - odgovorila je Dada, pretpostavlja se ironično.

Foto: Instagram

Dada Mešaljić

Dada je dodala da bi se ponovo udala u budućnosti, ukoliko se ponovo zaljubi, te otkrila šta joj je pomoglo da nastavi dalje posle razvoda.

- Meni je mnogo pomogao njegov izbor žena posle mene da ga prebolim i nastavim dalje - otkrila je ona.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija