• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.Č.

01.12.2023

07:00

Dejan Milićević u "Estradanju" na Informer televiziji otkrio: "Zoranu i Tijanu sam snimao gole!" (VIDEO)

Miloš Rafailović

Estrada

Dejan Milićević u "Estradanju" na Informer televiziji otkrio: "Zoranu i Tijanu sam snimao gole!" (VIDEO)

Podeli vest

Dejan Milićević je priznao da su Tijana Dapčević i Zorana Pavić obeležile dobar deo njegove karijere, zbog čega im je mnogo zahvalan.

Zorana Pavić i Tijana Dapčević su ispred mene bile gole, kaže modni fotograf i reditelj muzičkih spotova Dejan Milićević. Gostujući u emisiji "Estradanje" autora i voditelja Milija Čolića, poznati trojac javne scene Srbije prisetio se brojnih anegdota iz dugogodišnje saradnje, koja je obeležila njihove karijere.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Tijana i Zorana su obeležile veliki deo moje karijere. Obe sam fotografisao i snimao nage, a baš te saradnje ostavile su veliki trag u domaćoj videografiji. Novi klinci danas reinkarniraju sve ono što smo mi davno uradili - počeo je Dejan na Informer televiziji priču, na koju se nadovezala Zorana:

- Nisam bila oskudno obučena, već sam se kupala gola u klaviru. Bio je to spot za duetsku pesmu sa grupom "Dak". Sećam se i spota za pesmu "Sviće dan", u kome sam se sa zgodnim muškarcem valjala u plićaku. Moj tadašnji partner je bio šokiran.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 
Neprijatnost

Tijana se prisetila svoje "gole" faze sa Milićevićem, pa priznala da joj je bilo neprijatno kada ju je otac gledao takvu.

- Snimali smo kampanju u kojoj je fokus trebalo da bude na jednom brendu patika. Dejan je rekao da je to moguće samo ako budem gola. Tako je i bilo, a jedan bilbord su postavili na ulaz u naselje gde je živeo moj tata. Stajao je tamo punih mesec dana, a ja sam rekla da je to umetnost - kroz smeh je ispričala Dapčevićeva.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 
Pomerio granice

Sećajući se nekih prošlih vremena i upoređujući ih sa današnjom situacijom, Pavićeva je objasnila kako gleda na "golotinju" koju su one promovisale.

- Naša golotinja uopšte nije bila vulgarna i ostavila je pečat na muzičkoj sceni. Dejan je, pre svega, umetnik i čovek koji je pomerio granice - poentirala je Zorana i naglasila da je u jednom spotu, koji je Milićević režirao, bila pretvorena čak i u baku.

Tijana: "Dejana sam upoznala na ulici!"

Prijateljstvo i poslovna saradnja Dejana Milićevića i Tijane Dapčević traje više od dve decenije, a pevačica je ispričala kako se upoznala sa modnim fotografom.
- Dejana sam upoznala godinu dana pre nego sam došla u Srbiju i počela da se bavim pevanjem. Prišao mi je na ulici u Skoplju i rekao: "Ja tebe moram da fotografišem." Išla sam sa akademije i nosila sam violončelo na leđima - rekla je Tijana i naglasila da je "Dejan divan čovek i, pre svega, vaspitan gospodin".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija