• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

01.12.2023

13:08

Maja Nikolić na prestižnom takmičenju u borilačkim veštinama otpevala himnu: Pevačica donela sreću našoj reprezentaciji

Informer/privatna arhiva

Estrada

Maja Nikolić na prestižnom takmičenju u borilačkim veštinama otpevala himnu: Pevačica donela sreću našoj reprezentaciji

Podeli vest

Poznata pevačica Maja Nikolić nedavno je izrazila svoju podršku 9. po redu Svetskom fudokan karate prvenstvu, koje je okupilo vrhunske karatiste iz celog sveta.

Maja je odlučila da pokaže svoju podršku ne samo rečima, već i delima, pa se i fotografisala sa seniorskom reprezentacijom Srbije.

Na fotografiji, Maja je nasmejana i puna entuzijazma pozirala sa vrhunskim karatistima koji su predstavljali Srbiju na ovom prestižnom takmičenju. Pored nje su Nenad Stanković, Nenad Đuričić, Srđan Marić i Milorad Marković, članovi Reprezentacije Srbije u seniorskoj konkurenciji.

Maja Nikolić je izrazila svoje divljenje prema posvećenosti i trudu koji sportisti ulažu kako bi predstavljali svoju zemlju na međunarodnoj sceni. Njena podrška je dodatno motivisala ove izuzetne sportiste da daju najbolje od sebe i predstave Srbiju u najboljem svetlu.

Seniori su u ekipnoj konkurenciji ove godine uzeli zlato na Evropskom, a sada su se morali zadovoljiti sa dva srebra.

Atmosfera u Hali sportova Ranko Žeravica bila je lepa. Himnu je pevala Maja Nikolić, a nacionalne pesme sestre Gogović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija