• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

07.12.2023

10:25

"Ako nema pića, nema ni drugog bloka pevanja": Objavljene glasovne poruke Dare i Ane, ovako koleginice pričaju o svojim nastupima

Dejan Milićević, Novak Djurovic

Estrada

"Ako nema pića, nema ni drugog bloka pevanja": Objavljene glasovne poruke Dare i Ane, ovako koleginice pričaju o svojim nastupima

Podeli vest

Dara i Ana pričale su o jednom nastupu u Hrvatskoj, gde je Ana rekla da neće pevati drugi blok pesama, ako ne bude alkohola.

U medijima su se pojavile glasovne poruke koje su razmenjivale Ana Nikolić i Dara Bubamara. Njih dve su razgovarale o nastupu u Hrvatskoj, gde je Dara ispričala kako je, kada je ona poslednji put tamo pevala, u klubu nestalo pića.

Foto: ATAIMAGES

 

- Gazda, šta je ovo? Nikada nisam prodao ovoliko ulaznica. Ovo je nešto neviđeno. Nema više pića posle prvog bloka. Znaš kao koliko se popilo, kakva euforija - poslala je Dara svojoj koleginici. 

U sledećoj poruci koju je objavila emisija "Ekskluzivno", može se čuti Ana kako joj odgovara:

Foto: Informer

 

- Daro, gde si to nastupala? U Hrvatskoj? Kome da uzmu piće? Kako nema pića? Onda nema ni drugog bloka pevanja, dok ne doteraju kamione pića. A i bez pića meni treba razlog da prekrojim blok. Ja ga i svakako skratim. Kome, bre, da uzmu prase, bre? - rekla je Ana. 

Podsetimo, iako se u domaćoj javnosti pojavila priča da Ana i Dara nisu u najboljim odnosima zbog toga što je Bubamara negativno komentarisala javno prepucavanje Nikolićeve i Raste, izgleda da to ipak nije slučaj i da su njih dve i dalje u kontaktu.

- Ja sam upoznala Anu i Rastu, ali uopšte ne pratim šta se sa njima dešava. Meni je to sve odvratno. Ja sa svojim bivšim mužem živim kao u braku, bez poblema, iako smo razvedeni. Stvarno mi nije jasno šta se sa njima dešava - ispričala je svojevremeno Bubamara u emisiji "Premijera Vikend Specijal".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija