• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

09.12.2023

15:06

"Ne volim pesme o seksu u toaletu" Nada Obrić užasnuta Karleušinom muzikom, usledio surov odgovor male od skandala

ata/Shutterstock

Estrada

"Ne volim pesme o seksu u toaletu" Nada Obrić užasnuta Karleušinom muzikom, usledio surov odgovor male od skandala

Podeli vest

Nada Obrić prokomentarisala je nove trendove na estradi, a tom se prilikom dotakla i Jelene Karleuše, o čijoj pesmi "Karli bič" već mesecima bruji ceo region.

Kako Jelena u pesmi, između ostalog, peva i o "ukusu soka njene p***e", Nada je istakla da joj se to nikako ne dopada.

- Nisam poslušala Karleušin album. Volim muziku, to je osnov bitisanja u ovom poslu, zato sam toliko dugo prisutna. Volim i nove pesme, i mlade pevače, ima mnogo dobrih mladih pevača, ali nažalost malo je dobrih pesama. Međutim, ne volim te pesme danas koje pričaju o belom, žutom, o skidanju, se*su u toaletu za prvu noć, i tako vulgarnim stvarima... - rekla je Nada, pa dodala:

Foto: printscreen instagram

 

- To se ne priča ni o društvu, nego sa nekom najintimnijom osobom, a kamoli snimati o tome, i mislim da to nije dobro - zaključila je Obrićeva, a Jelenin odgovor brzo je usledio.

- Gospođo, možda da ipak poslušate! Nema se**sa u wc-u! Sok se spominje, ništa strašno! - napisala je Jelena na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija