• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

14.12.2023

07:46

"Imamo tri firme, ali Raša zna da troši kao prava žena": Goca Tržan progovorila o finansijama, pa priznala oko čega se najviše svađa sa suprugom

Društvene mreže

Estrada

"Imamo tri firme, ali Raša zna da troši kao prava žena": Goca Tržan progovorila o finansijama, pa priznala oko čega se najviše svađa sa suprugom

Podeli vest

Goca je ispričala da Raša i ona nemaju nikakve trzavice u braku, ali da nekada znaju da se posvađaju zbog posla.

Pevačica Goca Tržan godinama unazad uživa u ljubavi sa svojim partnerom Rašom Novakovićem. Goca je sada progovorila o njihovim finansijama i tom prilikom istakla kako Raša troši kao prava žena. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Rasla sam u porodici gde nije bilo podele, moja mama je bila ta koja poplaća sve račune, podigne novac s tatinog računa i sve su pare stajale u jednom ćupu iznad televizora. Kad treba nešto da se plati, znalo se gde su pare. Nemam tu podelu ovo je moje, ovo je tvoje. Raša čuva novac, mi imamo tri firme, ali zna da troši kao prava žena. Zajedno zarađujemo novac i ne želim da delimo na to ko je više zaradio, ko je više doneo. Proputovali smo ceo svet, uvek imamo za hleb i jogurt i nama je dovoljno - rekla je Goca.

Ona je zatim dodala da je srećna jer ima partnera pored sebe koji ne očekuje da se ona transformiše u devojčicu, već je prihvata takvu kakva jeste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- Ja iz babe u devojčicu nit mogu nit želim. Raša zna da pored sebe ima ženu koja će sledeće godine da napuni 50 banki i to mu ne smeta i ne remeti ga. On voli mene takvu kakva jesam i to je velika sreća za jednu ženu. Najmanje ga zanima moja fizička lepota. Savetujem svoju ćerku, a i sve devojke da traže muškarca koji će da ih voli takve kakve su, da se ne optereti što joj je izašla bubuljica i da li će da se dopadne sa šminkom ili bez. Znala sam da je Raša taj i zahvalna sam mu na svemu - priča ona.

 

Goca je otkrila i oko čega se najviše svađa sa svojim partnerom.

- On mene impresionira. Volim ga i poštujem i nije mi teško da radim sa njim, ali uvek se svađamo oko posla. Ali ja volim sa njim da provodim vreme, nije da jedva čekam da se odvojimo, već suprotno, jedva čekam da što više budemo zajedno - rekla je pevačica za "Star".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija