• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G./A.S.

21.12.2023

18:27

"To je najvažnije što mi se desilo": Sanja Vučić priznala šta joj je obeležilo ovu godinu, pa priznala koja joj je novogodišnja želja (VIDEO)

Masha Bandjur

Estrada

"To je najvažnije što mi se desilo": Sanja Vučić priznala šta joj je obeležilo ovu godinu, pa priznala koja joj je novogodišnja želja (VIDEO)

Podeli vest

Sanja Vučić je istakla da je ova godina za nju bila krajnje uspešna, a onda je priznala šta je poželela sebi u narednoj godini.

Večeras je u Beogradu održano tradicionalno humanitarno novogodišnje veče, gde su mnoge javne ličnosti došle da uruče paketiće deci iz prihvatilišta. 

Među poznatima našla se i naša pevačica Sanja Vučić, koja je istakla da je ovo za nju posebno emotivan trenutak. 

Foto: Miloš Rafailović

 

- Ja sam se oduševila i rado se uvek odazivam na ovakve manifestacije. Bila sam pozvana i prošle godine, ali sam bila sprečana da dođem, ali sam ove godine rešila stavrno da izdvojim vreme i budem tu, čak su mi rekli da je bilo i par mališana koji su izrazili želu da se slikaju sa mnom i upoznaju. što mi je takođe bilo jako drago. Ne sumnjam da imaju skormne žele i da su to divna deca i jedva čekam da ih upoznam - rekla je Sanja. 

Sanja je istakla da je bitno organizovanje himanitarnih događaja, kao i da poznati treba da se rado odazivaju na iste. 

- Smatram da je apsolutno važno i organizovati ovakve događaje i odazivati se na iste, posebno za nas javne ličnosti koji imamo i nekog uticaja. Smatram da je jako važno, posebno u doba praznika da obratimo pažnju na one kojima je ovo najpotrebnije - izjavila je pevačica. 

Foto: Miloš Rafailović

 

Za kraj, pevačica je priznala šta je sebi poželela za Novu godinu. 

- Ja ću sama sebi biti Deda Mraz ove godine. Poželela sam sebi zdravlje, tako da ću da se potrudim da budem zdrava sledeće godine. Svi ciljevi koji su bili zacrtani ostvarili su se. Ovu godinu sam krunisala jednim albumom i mislim da je to najvažnije što mi se desilo - ispričala je za kraj ona. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17