• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.12.2023

20:00

Jedan detalj im je privukao ogromnu pažnju! Svetski mediji bruje o spektaklu Milice Pavlović

Privatna arhiva

Estrada

Jedan detalj im je privukao ogromnu pažnju! Svetski mediji bruje o spektaklu Milice Pavlović

Podeli vest

Jedna od najpopularnijih pevačica u našem regionu, Milica Pavlović, prethodnog vikenda je održala svoj prvi solistički koncert u "Štark Areni".

Ovim koncertom pred oko 20.000 ljudi Milica je započela svoji regionalnu turneju "Lav", koja je od strane publike proglašena za pravi spektakl. Da se dobar glas daleko čuje potvrdilo se i na Miličinom primeru, pa je tako interesovanje za njen koncert u Beogradu došlo i od strane svetskih medija.

Foto: Foto:Senorita Music

 

Posebno se istakao čuveni kanadski medij "BNN Correspondents", koji je srpsku pevačicu predstavio kao zvezdu ozbiljnog ranga, a u tekstu su posebno istakli da je Milica održala koncert koji je trajao tri i po sata, da je zajedno sa plesačima izvela zahtevne koreografije, ali i da je sve vreme pevala uživo.

Foto: Foto:Senorita Music

 

Veoma zapaženo je prošao i deo nastupa kada je Milica završila numeru "Dajem Godinu" i uzela bubnjarske palice u ruke, što je kod publike u "Štark Areni" izazvalo posebno oduševljenje i euforiju.

Pavlovićeva je u toku kampanje u više navrata istakla da će publici predstaviti još jedan svoj talenat, a sada je jasno da je reč o sviranju bubnjeva.

Foto: Foto:Senorita Music

 

- Posle prvog časa sam mislila da ću odustati od ideje da sviram bubnjeve. Čas je trajao četiri sata, sve me je bolelo posle toga, ruke, celo telo… zujalo mi je u ušima. Mislila sam da ja to ne mogu. Međutim, nekoliko dana kasnije sam se zainatila i rešila da savladam ovu veštinu. Nije bilo lako, išla sam na časove jednom nedeljno i mislim da sam savladala ono što mi je bilo potrebno za koncert. Imala sam veliku tremu u Areni kad sam sela za bubnjeve, plašila sam se da nešto ne uprskam… ali dobro je prošlo - istakla je Milica.

Iako je prošlo nekoliko dana od koncerta publika još uvek sumira utiske i hajp oko spektakla ne jenjava, budući da je Milica ponudila zaista neverovatan program.

Radi podsećanja, turneja "Lav" se nastavlja i za sada je poznato da je sledeći koncert 21. juna u zagrebačkoj Areni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija