• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

27.12.2023

19:20

Anđelo ponovo ponizio Anitu! Javno priznao simpatije prema ovoj devojci, ona dobila slom i zakukala: "Hoću da idem kući!"

ATAIMAGES

Rijaliti

Anđelo ponovo ponizio Anitu! Javno priznao simpatije prema ovoj devojci, ona dobila slom i zakukala: "Hoću da idem kući!"

Podeli vest

Anđelo je priznao kako mu prija da provodi vreme sa Majom Marinković, kao i da ne želi ni sa jednom devojkom ništa ozbiljno da ima u rijalitiju.

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković nisu se odvajali otkako je on ušao u rijaliti, a pre neko veče su čak imali i intimne odnose. 

Nakon toga, Ranković se potpuno izolovao od Anite i pravio se kao da se ništa nije dogodilo, što je nju mnogo povredilo, pa je danima uplakana i neraspoložena Anđelo je sada pričao sa Milenom Kačavendom i tom prilikom otkrio da ga odnosi u rijalitiju ne zanimaju jer je došao samo da se zeza. 

Foto: E-Stock

 

- Spavam sam na dušeku, u izolaciji, u ćošku. Ne mogu da te lažem stvarno spavam sam. Mislim da će tako i ostati. Nemam nikakav plan. Ušao sam sam, hoću da se zezam i da živim ovaj ovde život, pa šta bude i kako bude, videćemo. Svašta se dešava i svašta se izdešavalo od mog ulaska - rekao je Anđelo.

- Gori otkako si ušao. Čujem da je Anita plakala i da tu Maja kuva čorbicu. Kakav je odnos sa Majom? - pitala je Milena.

- Dosta onako provodimo vremena zajedno i dosta za**bancije, sprdnje i smeha i šta znam, zašto se ne bi smejali i sprdali. Ne želim da ograničavam sebe. Ovde vrlo brzo može da se dogodi da se povučeš u sebe. Maja je sad sama pa se zeza, kad je u vezi, ona ne sme da pisne. Kul je meni ovako, nisam za vezu ovde i nisam došao da se ženim - rekao je Anđelo.

Foto: Youtube printscreeen

 

- Zašto je Anita plakala? - pitala je Kačavenda.

- Ne znam ni da je Anita plakala, bila je neraspoložena i otišla je da odmori i posle se vratila. Pitao sam je što je bila nervozna, kaže da nije - rekao je Anđelo.

S druge strane, Anita je poželela da napusti imanje što pre.

- Hoću samo da idem kući. Završila sam sa njim - poručila je Anita i nakon toga otišla u izolaciju, kako bi se osamila i sklonila od svih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija