• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

26.12.2023

14:36

"Zalepila bih joj šamarčinu" Anitina majka besna nakon ćerkinog se*sa sa Anđelom: "Završila sam u hitnoj, trpimo linč zbog nje"

ATAIMAGES

Rijaliti

"Zalepila bih joj šamarčinu" Anitina majka besna nakon ćerkinog se*sa sa Anđelom: "Završila sam u hitnoj, trpimo linč zbog nje"

Podeli vest

Angelina, majka Anite Stanojlović Tomić, van sebe je nakon što joj je ćerka, koja je i dalje u braku s Jovanom Tomić Matorom, imala intimne odnose pred kamerama s Anđelom Rankovićem, koji joj je sutradan jasno stavio do znanja da mu ne pada na pamet da sa njom uđe u vezu, kao i da se kaje što su bili intimni.

Angelina je tek sada smogla snage da se oglasi:

- Izvinite, ali ja sam ponovo bila u hitnoj. Pojavila mi se angina pektoris od silnog stresa, po savetu lekara ja trenutno ne smem imati stres nikakav. Ja ću se javiti uskoro da porazgovaramo o svim lažima, uvredama iznetim na račun mene i moje porodice i Anitinom sveukupnom ponašanju - počinje priču Angelina i dodaje:

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Nikada nije imala podršku niti je vaspitana da ima se*s bez veze, a posebno ne na televiziji. Moji sinovi su uzorni momci, a mi trpimo linč zbog njenog ponašanja. Sada da uđem zviznula bih joj šamarčinu da se okrene oko sebe. Ja ne bih bila u šoku da je ona to radila napolju, ja svoje dete ne prepoznajem od prošle godine. Ona je sedela u kući po svom izboru, vikendom gledala filmove kada uspava Alekseja, radila, jedna normalna devojka. Ušla je tamo i gledaj šta radi od svog života. Mi živimo u maloj sredini i ne trpi ona posledice svog ponašanja, nego njena braća, uzorni đaci sportisti.

Foto: Informer

 

Angelina kaže da se Anita neće dobro provesti, ukoliko Veliki šef tokom praznika bude omogućio članovima porodice da ih posete u Beloj kući.

- Podržala sam druženje sa Anđelom, što ćeš videti i u čestitki, sve što joj Mića priča kao da ja kažem. Toliko sam besna da sada da je ulazak za Novu godinu, takvu šamarčinu bih joj zalepila da dođe sebi. Blam ju je da pokaže da lepo šminka i da će biti šminkerka kada izađe, blam ju je da pokaže da kuva, blam ju je da se oblači normalno, blam ju je što nije splavaruša, sada ispada da ju je blam svega onoga što sam ja gledala svoje dete proteklih godina i njeno ponašanje. Blam ju je da kaže da je bila odličan đak. Priča nebuloze i izmišlja da bude bitna, ma kosu ću joj svu počupati i pitati je:"Devojko, jesi li ti zaboravila ko si i šta si?!" - završava Anitina mama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija