• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: V. Đ.

29.12.2023

12:14

Zavrteće vam se u glavi od cifre! Otkrivamo koliko novca je Tea Tairović iskeširala za nove pesme!

ATAIMAGES

Estrada

Zavrteće vam se u glavi od cifre! Otkrivamo koliko novca je Tea Tairović iskeširala za nove pesme!

Podeli vest

Pevačica će obradovati svoju publiku novim pesmama početkom aprila, kada planira da objavi ono na čemu je radila u najstrožoj tajnosti.

Tea Tairović kešira 100.000 evra za novi album, saznaje Informer! Kako smo saznali od izvora bliskog popularnoj folkerki, ona se odlučila na ovaj potez u znak zahvalnosti svojoj publici, koja je prati i voli svih ovih godina.

Foto: ATA Images

Tea Tairović


- Nakon spektakularnog koncerta na stadionu "Tašmajdan" Tea je rekla: "Snimam novi album!" Svi smo joj rekli da nije normalna jer je tek objavila "Balerinu", koja je i danas na svim top-listama i u trendingu. Pesme su fenomenalno prošle i svako bi na njenom mestu uživao u tom uspehu bar još nekoliko godina, ali ne i ona. Nakon poslednjeg albuma cena nastupa joj je skočila duplo, a sve pesme su postale hitovi - ispričao je jedan od bliskih saradnika popularne pevačice za Informer i otkrio koji su njeni razlozi za objavljivanje novog albuma.

Foto: Miloš Rafailović

Tea Tairović gostovala na Informer TV


- Rekla je da ko ne reskira, ne profitira i da njena publika zaslužuje da ona ulaže i stalno objavljuje nešto novo, dobro... Iako bi neko na njenom mestu kupio stan ili automobil, ona će samo za pesme iskeširati oko 100.000 evra! Naravno, još toliko će dati za spotove, jer želi da svakoj numeri na taj način produži život - rekao je dobro obavešteni izvor i dodao da nove pesme i potpuno drugačiji zvuk od Tee Tairović možemo da očekujemo za tri meseca.

Foto: printscreen

Pesme koje je trebalo da snimi Luis završile su kod Tee


Jedan od autora na novom nosaču zvuka biće i hitmejker Dragan Brajović Braja, dok će se i sama Tea potpisati na nekim pesmama. Ovu informaciju je nedavno potvrdila i sama pevačica.
- Braja mi je dao jednu notu koju ja do sada nisam imala. Što se tiče sledećeg albuma, već imam obrise tog albuma i to će isto biti Tea Tairović, ali mnogo zrelija - rekla je ona. Ekskluzivitet su takođe pesme koje je trebalo da snimi Ljubiša Stojanović Luis, ali ga je u tome sprečila prerana smrt, a njih će otpevati Tea.

Foto: Twitter prntscreen/Nina Krunic

Tea Tairović grabi ka vrhu estrade

- Na albumu će biti pesama koje su čekale pravog izvođača. Neke od njih su pisane za pokojnog Luisa pre nego što je nastradao. One, na veliku žalost, nisu otpevane, tako da će za to sada biti vreme - otkrila je Tea Tairović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija