• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

03.01.2024

15:00 >> 15:44

"Joj, laviću": Jovana Jeremić dobila ogrlicu i narukvicu od dečka, sam dizajnirao nakit za nju po uzoru na Sofiju Loren (VIDEO)

Printscreen Instagram

Estrada

"Joj, laviću": Jovana Jeremić dobila ogrlicu i narukvicu od dečka, sam dizajnirao nakit za nju po uzoru na Sofiju Loren (VIDEO)

Podeli vest

Jovanu Jeremić njen dečko, biznismen Dragan Stanković, iznenadio je skupocenim novogodišnjim poklonom u vidu zlatne ogrlice i narukvice, a ona je jedva došla k sebi od uzbuđenja.

Jovana je snimila momenat kada joj je Dragan uručio ogrlicu i narukvicu, a od uzbuđenja je sve vreme ponavljala nadimak koji mu je dodelila:

- Laviću moj. Joj, laviću - uzvikivala je Jovana od sreće.

A kako se spekuliše, Dragan je sam dizajnirao nakit koji je poklonio Jovani, a inspiraciju za to našao je u liku i delu dive Sofije Loren.

- On je želeo da se po njegovom nacrtu napravi unikatan nakit. Ne kupuje nikad gotov. Vodilja je bila Sofija Loren. On nacrta, pa donese. Takav je jednostavno čovek - istakao je izvor za "Blic".

Foto: Privatna arhiva

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija