• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

06.01.2024

18:08

Osvanule nikad viđene fotografije Jelene Marjanović! U društvu je poznatog biznismena, pevačice i dvojice kolega (FOTO)

Društvene mreže

Estrada

Osvanule nikad viđene fotografije Jelene Marjanović! U društvu je poznatog biznismena, pevačice i dvojice kolega (FOTO)

Podeli vest

Viši sud u Beogradu zakazao je za 14. februar pripremno ročište pred početak ponovljenog suđenja Zoranu Marjanoviću (42), tekstopiscu i kompozitoru iz Borče, zbog optužbe da je 2. aprila 2016. oko 17 sati u naselju Crvenka kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović (33).

Suđenje Zoranu Marjanoviću je zakazano i za 19. mart pred novim sudskim većem.

Pripremno ročište će biti zatvoreno za javnost i na njemu će tužilaštvo i odbrana predložiti dokaze koji će se izvoditi tokom suđenja, dok bi Zoran Marjanović odbranu trebalo da iznese na javnom suđenju u martu.

Foto: Foto: Društvene mreže

Jelena Marjanović pozira sa Lepom Brenom

Apelacioni sud u Beogradu nedavno je ukinuo prvostepenu presudu kojom je bio osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva supruge i suđenje vratio na početak.

Marjanović na suđenju treba da na suđenje dođe sa slobode, pošto mu je pritvor ukinut u decembru prošle godine.

Foto: Foto: Društvene mreže

Jelena Marjanović pozira sa Lepom Brenom

Za to vreme, odbrana najavljuje ključnog svedoka, ženu koja je Jelenina dvojnica, a za koju meštani Crvenke u naselju Borča tvrde da je ona zapravo trčala nasipom.

Tragično nastradala Jelena Marjanović je bila omiljena u estradnim krugovima, a svoj prvi album izdala je 2000. godine za jednu produkcijsku kuću iz Bijeljine. Dve godine kasnije, njen sledeći album je objavila "Grand" produkcija. Međutim, nakon smrti oca, ona se povukla i napravila dugu pauzu. 

Foto: Foto: Društvene mreže

Jelena Marjanović pozira sa Sašom Popovićem

Na estradu se vratila 2013. godine, ali onim što je najbolje umela bavila se samo tri godine, dok nije svirepo ubijena. No, za sve to vreme ostvarila je drugarstva na estradi, a tek sada, posle toliko godina od njene smrti, pojavljuju se fotografije na kojima pozira sa raznim kolegama i koleginicama. 

Foto: Foto: Društvene mreže

Jelena Marjanović i pevač Nenad Neca Kostić

Na nekim fotografijama Jelena je pozirala zajedno sa Lepom Brenom, ali i Sašom Popovićem, Biljanom Sečivanović, ali i pevačemima "Granda" Nemanjom Necom Kostić, iz Smedereva i Markom Gačićem.

U svojoj odluci da se presuda ukine i suđenje vrati na početak Apelacioni sud naveo je između ostalog, da prvostepeni sud nije naveo u čemu se sastoje okolnosti koje se odnose da je suprugu ubio na svirep način, dok se podmuklost vezuje za to da je navodno svoj mobilni telefon učinio nedostupnim.

- Zaključak prvostepenog suda o tragu krvi koji je pronađen na zadnjem sedištu automobila, za koji prvostepeni sud nesporno utvrđuje da potiče od oštećene i koji je, prema nalazu i mišljenju sudskog veštaka, relativno svež trag i koji je u međuvremenu brisan su izostali jasni i argumentovani razlozi šta prvostepeni sud konkretno na osnovu ovog traga utvrđuje, odnosno kako je navedeni trag krvi oštećene dospeo na mesto na kome je pronađen i kako isti dovodi u vezu sa ostalim izvedenim dokazima - navodi se između ostalog u odluci suda.

Takođe, oni navode da u vezi sa činjenicom da je mobilni telefon okrivljenog 2. aprila 2016. godine u periodu od 16:38 do 17:04 bio nedostupan za sistem mobilne telefonije prvostepeni sud u potpunosti prihvata nalaz i mišljenje sudskog veštaka za telekomunikacije koji je ostao u ubeđenju i pri iznetom mišljenju da je okrivljeni svoj telefon učinio nedostupnim i da se radi o svesnoj i namernoj tehničkoj radnji koja je preduzeta od strane okrivljenog.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17