• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

12.01.2024

10:31

Snimak Bikovića koji slavi uz trubače sve oduševio! Glumac uz "Đurđevdan" igrao do jutra sav pocepan (VIDEO)

Informer/Instagram

Estrada

Snimak Bikovića koji slavi uz trubače sve oduševio! Glumac uz "Đurđevdan" igrao do jutra sav pocepan (VIDEO)

Podeli vest

Miloš Biković pre dva dana postao je tata kada je njegova verenica Ivana Malić na svet donela njihovog sina.

Miloš je rođenje sina odmah proslavio sa svojim prijateljima, a snimaka sa slavlja i nema mnogo. Jedan od retkih do kojih smo došli, oduševio je mnoge jer se vidi Miloš koji sa potpuno pocepanom garderobom slavi uz trubače, koji mu sviraju "Đurđevdan". Bikovića su prijatelji podigli na ramena, a glumac se svojski veselio i nije krio sreću zbog nove i najvažnije uloge koju je dobio.

Osim pesme "Đurđevdan", na repertoaru su se našli i hitovi "Tebi moja mazo", "Ivanova korita" i mnogi drugi. 

Inače, kako se saznalo, Ivana i Miloš odlučili su da sinu daju ime Vasilije uprkos tome što je rođen na Svetog Stefana. A poznati glumac i njegova verenica dugo su krili  informaciju da će postati roditelji, pa je javnost za lepu vest saznala kada je Ivana bila u poodmakloj trudnoći:

Foto: ATAimages

 

 

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - napisao je tada Miloš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija