• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Zina Al Sattaf

12.01.2024

16:21

Sanja Vučić za Informer: Srećna sam jer volim, kad sijam ja sija i publika (FOTO)

Goran Popovski

Estrada

Sanja Vučić za Informer: Srećna sam jer volim, kad sijam ja sija i publika (FOTO)

Podeli vest

Pevačica kaže da je najsrećnija kada je zaljubljena, jer se ta osećanja prenose i na njeno stvaralaštvo.

Sanja Vučić definitivno je jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica, a u prazničnom intervjuu za Informer, govorila je o ljubavi, karijeri, planovima, ali i zdravlju.

Pevačica nikada nije krila da ima problem sa štitnom žlezdom, te tako stalno napominje koliko joj važno odreagovati već na pojavu prvih simptoma.

Foto: Goran Popovski

 

Ipak, s obzirom na to da sutra proslavljamo Srpsku Novu godinu, u startu smo je pitali ima li posebne želje?Kada su novogodišnje želje u pitanju, atraktivna brineta je bila skromna:

- Od Deda Mraza sam tražila samo da mi da volju da treniram. Umem da budem skromna, ali pribegavam i onim najosnovnijim željama kao što je zdravlje. Više puta sam pričala o "Hašimotu" i drago mi je što utičem na mlade devojke da provere hormone i spreče simptome, dok su još u začetku. Stres je postao deo naše svakodnevice, ali ono što možemo da uradimo jeste da pratimo i slušamo svoje telo i da redovno odlazimo kod lekara - kaže Sanja koja već neko vreme uživa u ljubavi s Novosadskim biznismenom Nenadom Cicmilom.

- Najsrećnija sam kada sam zaljubljena i ta osećanja se prenose i na moje stvaralaštvo i izvođenje. Kad ja sijam, sija i publika, bar je to moj utisak. Neverovatan je osećaj - objašnjava Sanja.

Foto: Goran Popovski

 

Iako uz uspeh često idu i ljubomora i zavist, pevačica kaže da se ona sa tim do sada nije susrela:

- Nikada nisam osetila neku vrstu zavisti, ljubomore ili sujete. Ne kažem da toga u ovom poslu nema, možda ja ne registrujem, znam da budem i naivna, ali znate šta, meni je lepo, kaže kroz osmeh.

Kada si uspešan u poslu kojim se baviš, "žongliranje" između privatnog i poslovnog nije uvek lako, ipak Sanja u tome uspeva:

- Ume da bude zahtevno, jako je važno okružiti se ljudima koji vam prijaju i koji imaju razumevanja, od prijatelja pa do partnera. Ne mogu da se požalim, za sada uspevam i to sa lakoćom.

Foto: Goran Popovski

 

Između ljubavi i karijere, popularna pevačica, kaže, bira i jedno i drugo:

- Smatram da u ovom slučaju može i jare i pare, da se momak ne naljuti što je jare - kaže kroz smeh Sanja i objašnjava šta za nju znači sreća:

- Zvučaće kao kliše, ali sreća je zaista u malim stvarima, posebno u onim koje možemo da učinimo sami za sebe. Najvažnije je da možemo sebi da ugodimo, a naravno i drugima.

Foto: Goran Popovski

 

A da li je Sanja nekada nekoga odbila za saradnju?

Do sada nisam nikoga odbila, možda se desilo da sam odložila za neko drugo vreme i kada se nađe odgovarajuća pesma.

I kad smo po pesama, zanimalo nas je koja joj je njena omiljena?

Mrtva je trka između "Hanume" i "Zumbula", i na moje iznenađenje, te dve pesme su najslabije prošle kod publike (smeh) ali dajem im vremena, zaključuje Vučićeva.

Tea zaslužuje lovorike

Najveći hit Tee Tairović "Hajde", napisala je Sanja Vučić, a kako pevačica kaže, nije joj žao što ga nije zadržala za sebe:
- Nijedne sekunde mi nije bilo žao, taj tekst je napisan namenski za nju, i sumnjam da bi nekom drugom tako leg'o kao što je legao Tei. Ponosna sam što sam imala maleni udeo u njenom vrtiglavom uspehu, ali ona je veliki radnik i borac, i zaslužuje lovorike!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija