• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

12.01.2024

18:57

Komšije Sanje Kužet bez dlake na jeziku otkrile kakva je kada se ugase kamere: Evo da li je voditeljka nadmena!

ATAIMAGES

Estrada

Komšije Sanje Kužet bez dlake na jeziku otkrile kakva je kada se ugase kamere: Evo da li je voditeljka nadmena!

Podeli vest

Uz Sanju Kužet i emisiju "Zvezde Granda", iz subote u subotu uživa milionski auditorijum, a sada su voditeljkine prve komšije otkrile kakva je ona zapravo kada nije pod svetlima reflektora.

Voditeljka Sanja Kužet već dugi niz godina krasi male ekrane, i jedno je od omiljenih televizijskih lica.

Foto: ATA Images

 

Sanja je nedavno otkrila da je u blagoslovenom stanju i da čeka treće dete. U braku je sa Nemanjom Živojinovićem, koji je, za razliku od supruge, manje poznat javnosti.

Foto: ATA Images

 

Prve komšije lepe voditeljke su otkrili kakva je Sanja van kamera, a odmah na početku istakli da je izuzetno posvećena deci i poslu:

- Da vam kažem, kako je na televiziji stalno nasmejana, tako je i inače. Mnogo je pozitivna i vedra. Nije nikada bila glavom u zvezdama. Porodica joj je uvek bila na prvom mestu i to se vidi. Veoma je posvećena dečacima i suprugu, stalno ih viđamo sve na okupu. Tvrdim da je majka i komšinica za primer - rekla je jedna starija Sanjina komšinica iz zgrade, pa otkrila kako je reagovala na njenu trudnoću:

- Pročitala sam u medijima da je u četvrtom mesecu trudnoće, nisam iskreno primetila neku fizičku promenu na njoj. I dalje je veoma aktivna. Ništa se tu nije promenilo, ide u prodavnicu, trenira... Verujem da ni neće biti velika promena jer je Sanja veoma aktivna, vodi računa o svom izgledu. Sigurno će se videti samo dodatna energija i radost.

Foto: ATA Images

 

Komšinica Goca je istakla da je voditeljkin osmeh njeno glavno oružje, pred kojim svi padaju:

- Taj njen širok osmeh je prva stvar koju vidim i o kojoj pričam drugima. Poznajemo se već nekoliko godina i ona je mnogo dobra duša, neiskvarena. Dopada mi se što je prirodna kada je kod kuće, ne opterećuje se šminkom i garderobom, već u opuštenom izdanju provodi vreme van posla.

- Mnogo fina žena. Nikada nismo imali neprijatnosti sa njom. Znate kakvi su ljudi, često im ništa nije po volji. Uvek nas pozdravi i kada ulazi i kada izlazi, usput koliko stignemo i popričamo. Vidite, u njenoj korpi nema ništa naročito zanimljivo. Kupovina joj se svodi na voće i povrće, zdrave namirnice. Sve sama kuva - istakla je radnica iz prodavnice u kojoj Sanja stalno pazari za Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija