• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

18.01.2024

20:56

Bojana Lazić: "Volim Sanju, ali je neću menjati u "Zvezdama Granda"

Privatna arhiva

Estrada

Bojana Lazić: "Volim Sanju, ali je neću menjati u "Zvezdama Granda"

Podeli vest

Volim Sanju Kužet, ali neću je menjati u "Zvezdama Granda", kaže voditeljka Bojana Lazić.

Danima se spekuliše da će se voditeljka emisije "Premijera" u muzičkom takmičenju pridružiti Saši Popoviću, umesto trudne Sanje Kužet, a ona je za Informer rešila da otkrije istinu.

- Sašinu neposrednost i spontanost obožavam, kao i njegov humor! Posebnu težinu takmičenje ima upravo zbog njega i njegovog načina vođenja. Odličan je voditelj! Danima se piše da ću zameniti Sanju Kužet, za sada su to samo nagađanja. Poznajem je godinama, veoma mi se dopada i privatno i poslovno, jedna je od mojih omiljenih koleginica - rekla je atraktivna voditeljka.

Foto: Privatna arhiva

 

Volim njen način vođenja programa, izgled i harizmu. Međutim, u "Premijeri" sam već nekoliko godina, prezadovoljna sam i nije istina da je neću više voditi. Uživam u stvaranju i kreiranju programa, postižemo fantastične rezultate i najgledaniji smo u našem terminu - kaže Bojana Lazić za Informer i otkriva planove:

Foto: Privatna arhiva

 

- Želim da zadržimo gledanost i da za pet godina radim najgledaniji projekat na Pinku. Htela bih da radim neki projekat u kome bih mogla da igram i glumim, a da show program ima veliku scenu. Volela bih više da putujem, da sina izvedem na pravi put i, ako Bog da, da mu rodim sestru - priča atraktivna plavuša otkriva ko joj se najviše dopada u žiriju "Zvezde Granda":

Foto: Privatna arhiva

 

- Najdraži član žirija mi je Ceca Ražnatović, a najzabvnija mi je Marija Šerifovič. "Zvezde Granda" su odličan muzički program, velika scena i saradnja sa našim velikim zvezdama u ulozi žirija. Dobra muzika i talentovani takmičari - zaključila je voditeljka za naš portal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija