• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.ra

19.01.2024

11:28

Popularna "Frajla" objavila solo pesmu: Ko je stranac iz pesme Nataše Mihailović? (FOTO/VIDEO)

Željka Dimić

Estrada

Popularna "Frajla" objavila solo pesmu: Ko je stranac iz pesme Nataše Mihailović? (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Promocija spota za pesmu "Stranac" počela je zvukom gonga, služile su se puslice, vino i slani zalogaji, a prisutnima su se osim Nataše kao zvezde večeri obratile Jelena i Nevena Buča, koleginice iz benda "The Frajle". Čak su i zajedno zapevale!

Kantautorka Nataša Mihailović, jedna od članica sastava "The Frajle" objavila je svoju solo pesmu "Stranac" kojom prilikom je u Beogradu okupila beogradski krem poznatih iz sveta muzike, filma, mode i lepote.

Prisutni su ostali zatačeni crvenim tepihom koji ih je dočekao, medenjacima u obliku zvezde koji su ih ispratili, te kompletnim muzičko-scenskim performansom koji je priredila Nataša Mihajlović.

Foto: Željka Dimić

 

 

Sama slavljenica pojavila se u crvenom kožnom kompletu i publici priredila nezaboravan performans, otpevavši nekoliko numera - koje je posvetila ženama.

Ono što je numerom "Stranac" ova plavokosa lepotica poručila svim svojim slušaocima jeste da se posle ljubavi može i treba ostati - u prijateljskim odnosima. 

Da li je ovo lično iskustvo ili samo nadahnuće za pesmu, pokazaće vreme, budući da se o privatnom životu plave Frajle zna relativno malo ili skoro ništa. Sama pevačica ostala je vrlo tajanstvena i nasmejana na pitanja novinara, ko je "stranac" iz pesme i da li je bio ili ne na promociji, ali nije nam promakla jedna ogromna korpa cveća koja je stigla sa plišanim medvedom. 

Foto: Željka Dimić

 

Nataša nam je ovom prilikom rekla da je osim ljubavi i prijateljstva, ovim želela da posalje podršku ženama, da je u redu i ako nisu savršene. Da je sasvim u redu da budu pomalo i zbunjene i nesigurne i da su jedinstvene i neponovljive upravo takve kakve su.

Na večeri premijere pesme i spota, Natašu su podržale i članice benda "The Frajle" koje su nekoliko nedelja ranije već na svojim oficijelnim društvenim mrežama objavile da sa radošću podržavaju svoju članicu u njenom solo projektu, te time pokazale da su solidarnost i individualnost na prvom mestu u bendu. 

U jednom trenutku su zajedno i podelile scenu otpevavši nekoliko energičnih numera zajedno uz glasne ovacije i skandiranje svih prisutnih!

Poslušajte Natašinu novu pesmu:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija