• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2024

12:45

Novosađanke koje osvajaju domaću scenu! Grupa "Frajle" unele živahnu atmosferu u studio Informera! (VIDEO)

Informer/shutterstock

Live TV

Novosađanke koje osvajaju domaću scenu! Grupa "Frajle" unele živahnu atmosferu u studio Informera! (VIDEO)

Podeli vest

Novosadska ženska muzička grupa gostovala je u Info danu i najavila svoju novu turneju 8. marta, kao i novi album autorskih pesama koji trebao da izađa u februru ove godine.

Muzička grupa "Frajle" zajedno su govorile o tome da su u novu godinu ušle koncertom i kako planiraju turneju, navodeći kako ih usrećuje što imaju mladu i stariju publiku. Dodale su kako njihove obrade pesama, iako voljene kod publike najviše ih raduje što su njihove autorske pesme sve voljenije.

Foto: Tanja Andric

 

Frajle su dodale kako novi album izlazi u februaru i osvrnule se na svoju saradnju sa Anicom Dobrom i sa prijateljstvom koje su sa njom ostvarile, a turneju su najavile za 8. mart.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija