• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.01.2024

06:20

"Devojke žele da izgledaju kao ja, nose moju fotku doktoru!" Tamara Đurić o estetskim intervencijama: "Ja sam trendseterka"

Printscreen/Instagram

Estrada

"Devojke žele da izgledaju kao ja, nose moju fotku doktoru!" Tamara Đurić o estetskim intervencijama: "Ja sam trendseterka"

Podeli vest

Starleta Tamara Đurić je nedavno izvadila silikonske implante iz grudi i oduševila pratioce prirodnim izgledom, a sada je otkrila da mnoge devojke žele da izgledaju baš kao ona.

Tamara je otkrila da je čula da žene dolaze kod plastičara sa njenom fotografijom i zahtevaju da izgledaju kao ona.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Ja sam trendseterka u Srbiji, moje dete misli da joj se majka klonirala kad vidi neke žene kaže: ''Mama, ovo si ti''. Rekla sam, generalno se devojke trude da izgledaju kao ja, da odlaze kod doktora s mojom fotkom i traže da izgledaju kao ja. Maja Marinković je moja drugarica, ali kad izgledaš kao neko i praviš takve gestikulacije... Čak i u Istanbulu mi kažu da neke devojke iz Srbije dolaze tamo s mojom fotografijom - otkriva Đurićeva, a onda je progovorila o odgajanju ćerke Tamare:

- Stroga sam majka i jedino sam ja stroga. Htela sam da neko drugi preuzme tu ulogu, ali kad sam videla da od toga nema ništa, preuzela sam je ja. Ona je skromno dete, iako dobije sve što poželi. Moja reč mora da bude poslednja, s tim što ja nisam monstrum. Ona mora da izraste u jednu zrelu devojku i ženu - poručila je Tamara u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17