• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

26.01.2024

08:42

Na njega liči Jovana Jeremić! Ovaj čovek joj je najbliži, a ovako govori o voditeljki: "Pratim šta se piše o njoj"

Printscreen

Estrada

Na njega liči Jovana Jeremić! Ovaj čovek joj je najbliži, a ovako govori o voditeljki: "Pratim šta se piše o njoj"

Podeli vest

Popularna voditeljka Jovana Jeremić uvek ističe da je sve postigla sama, a to potvrđuju i njeni najbliži. Jedan čovek posebno je ponosan na nju, a svi govore kako Jovana najviše liči na njega.

Reč je o ocu poznate voditeljka, za kojeg kažu da je ona njegova slika i prilika. Jovanin tata je u intervjuu za domaće medije, istakao da je jako ponosan na ćerku, ali da joj jednu stvar ipak zamera.

Foto: Printscreen Pink, Insider / Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- Više sam nego ponosan na nju. Uvek kažem: "Bravo, ćerko, samo napred!". Ne dopada mi se to njeno često pominjanje intimnih odnosa. Mnogo je iskrena i poštena, mora malo da prikoči. Ona jeste dobra i prepametna žena, ali mora da se koriguje - kazao je tada.

- Pratim šta se piše o njoj, kada sam slobodan čitam. Vidim da je uspela, sve je postigla sama. Neke stvari je ponela od kuće, nikada je nismo učili o lošim stvarima... Bila je prepametno dete, išla je u školu, a ja nisam znao u koje odeljenje ide... Bio sam uvek siguran u nju i govorio joj da nekada i ne mora da ide, ja ću joj pravdati časove - dodao je bio za "Premijeru, vikend specijal".

Jovana je pretprošle godine podelila na društvenim mrežama jednu fotografiju sa roditeljima, koja je oduševila njene pratioce.

- Mi, čistokrvni Šumadinci i Šumadinke, mi volimo ovako kada se slavi - isključivo gospodski. Jesam treća, ali sam treća sreća. Zlatna. I nisam mezimica, mada će se tata ljutiti kad to kažem, jer on ističe kontra. Ja sam osvajač. Gospoče. Srpsko gospoče - napisala je tad u opisu objav


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija