• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

26.01.2024

14:34

"Imala sam ozbiljne podlive": Karleuša za kostim iskeširala čak 30.000 evra, pa završila u ranama (FOTO)

Informer

Estrada

"Imala sam ozbiljne podlive": Karleuša za kostim iskeširala čak 30.000 evra, pa završila u ranama (FOTO)

Podeli vest

Karleuša je otkrila da je za kostim dala čak 30.000 evra, kao i da je on bio težak 20 kilograma zbog čega je imala podlive na ramenima.

Pevačica Jelena Karleuša je posle 11. godina diskografske pauze izbacila čak dva albuma pod nazivom "Alpha" i "Omega". 

Pored pesama, javnost je dosta pričala i o odevnim kombinacijama koje je Jelena imala u svom spotu za pesmu "Karlyb*tch". Karleuša je sada na svom Instagram profilu otkrila da je za jedan kostim iskeširala čak 30.000 evra, kao i da je zbog njega imala podlive na ramenima. 

Foto: Instagram printscreen

 

- Inače ljudi ne znaju da ovaj kostim predstavlja unikatan model jednog od najboljih svetskih alternativnih dizajnera. Izrada je trajala mesec dana, a ovo što držim na ramenima je teško 20 kilograma (nije na naduvavanje kako neki misle). Ove scene sam snimala ceo jedan dan i imala ozbiljne podlive po ramenima. Iako o cenama stvarno nikada ne govorim, za ovaj kostim je interesantno to da je koštao 30.000 evra! Drugi, manji i sličan ovome, napravljen je za turneju američke pevačice Bijonse. Čisto da znate da i vi pevačicu za trku imate - napisala je ona. 

Kako izgleda pomenuti kostim iz Jeleninog spota možete pogledati na fotografiji ispod.

Foto: Privatna arhiva

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija