• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

26.01.2024

12:20

"Nije zaslužio da mu Svetlana peva naslovnu numeru": Karleuša ljuta zbog filma o Džeju: "Nisam sigurna da li to treba da ispričam!"

informer

Estrada

"Nije zaslužio da mu Svetlana peva naslovnu numeru": Karleuša ljuta zbog filma o Džeju: "Nisam sigurna da li to treba da ispričam!"

Podeli vest

Jelena je prokomentarisala film "Nedelja", kao i naslovnu numeru koju je snimila Ceca za pomenuti film.

Pevačica Jelena Karleuša važi za nekog ko je bez dlake na jeziku, pa se tako oglasila sada na svom Instagram profilu i prokomentarisala film "Nedelja".

Naime, ona je istakla kako je Džej Ramadanovski zaslužio da se snimi film koji govori o njegovom životu, ali da joj se ne sviđa što naslovnu numeru za pomenuto ostvarenje peva Ceca Ražnatović. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Pesma "Uspeo sam u životu", jeste moja najomiljenija pesma. Pratila me je od devedesetih kad sam išla u osnovnu školu, kad sam 1995. godine maloletna, hrabro ušla u jednu vrstu dobrovoljnog pakla koji na svojevrstan način traje i sada. Moja sudbina, klinke sa Novog Beograda i najveće zvezde tog doba, Džeja Ramadanovskog, puno puta bila je ukrštena. Desile su se mnogo lepe i ružne stvari u našim životima... Nisam čak sigurna ni da li treba to jednog dana da ispričam - napisala je Karleuša.

Foto: Instagram printscreen

 

Karleuša je zatim dodala da je Džej zaslužio da se snimi film o njegovom životu.  

- On jeste zaslužio film o svom životu. I nije zaslužio da se dogodi da mu Svetlana Ražnatović peva naslovnu numeru istog filma. Ili je baš to paradoks koji objašnjava sve u ovom filmu, gde ljudi sa đonom od obraza oslikavaju jedno vreme i jedan narod. I to rade i sad. "Uspeo sam u životu, zavide mi svi... Ali nisam, moja ljubavi" - završila je ona. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija