• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2024

14:53

Nadežda Biljić se vraća na scenu nikad EMOTIVNIJA: Ovu baladu posvetila SINU, reči pesme će vas dirnuti do srži (VIDEO)

Dejan Milićević

Estrada

Nadežda Biljić se vraća na scenu nikad EMOTIVNIJA: Ovu baladu posvetila SINU, reči pesme će vas dirnuti do srži (VIDEO)

Podeli vest

Popularna pevačica Nadežda Biljić s početkom godine ušla je u novo poglavlje muzičke karijere.

Pevačica koju krasi izvrstan glas i posebna emocija otpočela je saradnju sa jednim od najplodonosnijih autora na domaćoj estradnoj sceni Mirkom Ćajićem, sinom nezaboravnog autorskog dvojca jugoslovenske muzičke scene Raleta i Marije Ćajić, koji su potpisali nezaboravne hitove Lepe Brene, Ljube Aličića, Halida Muslimovića, Gordane Stojićević.

Foto: Dejan Milićević

 

Mirko Ćajić nedavno se vratio autorskom radu na velika vrata uradivši Mariji Šerifović najnoviji hit "Drugačija", a sada je za Nadežu Billjić pripremio dve dirljive balade "Pričaj mi o njoj" i "Živi svoj život sine". 

Ove dve pesme su samo uvertira za album prvenac koji će biti prekretnica u Nadeždinoj karijeri, budući da će je rešila da snima samo kvalitetne i pevački zahtevne numere. Nadežda Biljić, koja je svoj raskošan glas pokazala još u takmičenju "Zvezde Granda", objavila je na svom Youtube kanalu najavu obe numere, a njeni obožavaoci posebno se oduševili pesmom "Živi svoj život sine" koju je posvetila sinu Longu, a koja je već iako se radi o demo snimku ušla na trendig listu na popularnoj platformi You-Tube. 

Foto: Dejan Milićević

 

- Hvala publici koja je nestrpljivo čekala moje nove pesme. Nije mi bila ideja da snimam komercijalne pesme, već pesme koje će da žive. Kada sam prvi put čula pesmu „Pričaj mi o njoj“ potpuno sam znala da je odličan izbor, ali kada sam čula pesmu „Živi svoj život sine“ emotivno me je slomila i znala sam da je to pesma koju želim da posvetim svom sinu. Ta pesma nosi mnogo jaku poruku, a verujem da će publika prepoznati emociju, jer sam je zaista otpevala iz duše – poručila je pevačica.

Ako se po jutru dan poznaje, Nadežda ima hit koji će mnogi voleti, a posebno majke. U nastavku teksta donosimo vam delove novih Nadeždinih pesama koje će uskoro ugledati svetlost dana.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija