• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

27.01.2024

09:42

(VIDEO) Severina se slomila na nastupu: Pevačicu je sinoć na Jahorini ovo dotuklo

Printscreen Instagram

Estrada

(VIDEO) Severina se slomila na nastupu: Pevačicu je sinoć na Jahorini ovo dotuklo

Podeli vest

Severina Vučković sinoć je na Jahorini održala nastup. Zbog haosa kroz koji trenutno prolazi, hrvatska pevačica se slomila na bini.

Severina se trudila da bude raspoložena, da igra i peva vesele pesme, ali je onda sve sustiglo. Pevačica nije mogla da preskoči numeru koja je u njoj izazvala lavinu emocija.

U pitanju je pesma "Rođeno moje" koju je Seve snimila nakon što je prvi put izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Već uz prve taktove Severini je zadrhtao glas, pa je uspela samo prvi deo pesme da otpeva, a onda je briznula u plač.

Podsetimo, Severina se pre nastupa potresnim rečima obratila publici. 

- Nisam ustala iz kreveta 4 dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se - počela je Seve i dobila aplauz od publike.

- Pre svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... Kako mi je lepo predsednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj... Da ovih dana uopšte smognem snage ustati iz kreveta i ispratiti dete u školu i da svima vama koji mi dajete neizmernu ljubav pokušam lično se zahvaliti. Ne smem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene. Moj inboks na Instagramu je pun. Mnoge od vas dele sa mnom svoja iskustva, ima potresnih koja su me rasplakala i jako puno ih je baš iz BiH koje su žrtve nasilja institucija. Znam i za jedan slučaj iz Hercegovine, majku dve curice da idu ocu zlostavljaču, koji je obe silovao - pročitala je Severina, prenosi Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija