• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

29.01.2024

23:46

"Krivo im je što nisam umro": Milić Vukašinović besan na komšije jer šire laži o njegovom zdravstvenom stanju, priznao kako se sada oseća

Informer

Estrada

"Krivo im je što nisam umro": Milić Vukašinović besan na komšije jer šire laži o njegovom zdravstvenom stanju, priznao kako se sada oseća

Podeli vest

Milić se oglasio za medije nakon navoda da je mnogo smršao i tom prilikom je muzičar priznao da se odlično oseća i da su sve priče koje kruže o njemu neistinite.

Roker Milić Vukašinoć mesecima unazad ima zdravstvenih problema, a njegove komšije su za medije nedavno otkrile kako je muzičar mnogo smršao, te da izgleda loše. 

Sada se i sam Milić oglasio i istakao da je sve ono što su izrekli za njega, laž. 

Foto: Informer

 

- Pročitao sam to i šokirao se. To je čista laž. Onda su me proglasili mrtvim sad kažu da ću uskoro umreti. Krivo im je što još nisam umro, ja da vam kažem. Ko to meni smešta i kome je toliko hitno da ja nestanem ne znam. Ja sam dobro, srce kao da mi je novo, noga sve više funkcioniše. Pripremam sa svojim bendom probe i Milić Vukašinović uskoro kreće sa radom. Doktorka je iznenađena mojim rezultatima - izjavio je on. 

Milić ne krije da mu je najveća podrška njegova supruga.

- Kad vam je teško mnogo manje podrške imate nego kad vam je lako. Moja žena je takođe šokirana tim tekstom. Radi prvu smenu ove nedelje. Znači ako mogu sam da sedim u stanu i funkcionišem jasno vam je da to ništa nije tačno, i da sam ja sve bolje - rekao je za "Kurir".

Foto: Informer

 

Podsetimo, prve komšije poznatog muzočara su nedavno za medije otkrile kako ih zabrinjava Milićevo stanje jer je mnogo propao. 

- Uvek je bio mršav, ali je sada kost i koža, pa sam se uplašio da mu je još gore. Ali, on kaže da sada ide malo nabolje. Pohvalio mi se da možda neće ni morati na tu drugu operaciju srca, što je dobra vest. Svašta ga je snašlo, ali iskreno njegov način života je uzeo danak - rekao je za "Blic" komšija koji već dugo poznaje Milića i dodao:

- Retki su bili momenti kada je bio trezan ili bez opijata. Zavideli smo mu što živi 200 na sat, ali sada on zavidi nama na zdravlju i vitalnosti. U duši je dobar čovek, iako ga mnogi tako ne doživljavaju zbog psovki i "poganog" jezika. Suzana ga je smirila i sredila. Da ona ne brine o njemu, ko zna šta bi bilo sa njim. Ona je narodska žena, uvek se lepo javi i popriča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija