• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

29.01.2024

22:16

Porodica Anđele Šparavalo preduzela radikalne mere! Njena majka van sebe zbog ćerkinog ponašanja u rijaliju: "Gadi nam se dok je gledamo!"

ATAIMAGES/drustvene mreze

Rijaliti

Porodica Anđele Šparavalo preduzela radikalne mere! Njena majka van sebe zbog ćerkinog ponašanja u rijaliju: "Gadi nam se dok je gledamo!"

Podeli vest

Anđelina majka izjavila je da ćerkino ponašanje u rijalitiju loše utiče na celu porodicu, zbog čega su ona i suprug odlučili da više ne gledaju rijaliti.

Učesnica "Elite", Anđela Šparavalo, u petak se za vreme emisije "Pitanja novinara" javno obrušila na svoju majku, Aleksandru Špravalo, jer se protiv njene volje oglašava za medije. 

Aleksandra je sada prokomentarisala ćerkino ponašanje u rijalitiju i tom prilikom otkrila da su njen suprug i ona odlučili da se povuku iz javnosti jer ne mogu da podnesu ćerkino ponašanje i laži koje iznosi u rijalitiju. 

Foto: ATAIMAGES/drustvene mreze

 

- Konsultovala sam se sa mužem, dogovorili smo se da se više ne oglašavamo uopšte. Ovo sve utiče mnogo i na naše zdravlje i na naš posao, ne bismo se više oglašavali, ovo ne vodi ničemu. Ne možemo da radimo, da funkcionišemo, šta god da kažemo - ne vodi ničemu. Šta god vi tamo iznesete, nama padne teško jer ona laže... Posle ne mogu da se povratim zbog njenih laži, utiče sve to na mene, ujutro ne mogu da odem na posao. Ona misli kao da je nešto bitna jer je sa Bojanom, te njene priče stvarno ne piju vodu. Sprda se sa svima, ne mogu više ni da slušam ni da demantujem njene laži, jer ovo ničemu ne vodi više - izjavila je Anđelina mama. 

Foto: ATAIMAGES

 

Aleksandra je sada otkrila da li njen brat i dalje ostaje pri nameri da tuži Anđelu zbog svih laži koje je izrekla u rijalitiju na njegov račun. 

- Nisam ni išla kod brata, niti smo se čuli. On ni ne gleda rijaliti, a mi smo smanjili na minimum jer nam sve to stresno pada. Gadi nam se da gledamo to njeno ljubakanje sa Bojanom, iskreno da vam kažem. Smanjili smo skroz, da bi nam bilo bolje - rekla je Aleksandra za "Pink.rs".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!
Politika

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!

Nakon što je premijer Crne Gore Milojko Spajić potvrdio da će zvanična Podgorica u Generalnoj skupštini UN glasati za Rezoluciju o Srebrenici, predsednik crnogorskog parlamenta Andrija Mandić je najavio da će politički predstavnici srpskog naroda predložiti usvajanje Rezolucoje o genocidu u Jasenovcu i izrazio očekivanje da će ona biti usvojena.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija