• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs/Informer.rs/D. I.

30.01.2024

12:16

Zbog ovoga je Severini oduzeto starateljstvo! Vrhovni sud pevačicu smatra nemarnom majkom

ata/Shutterstock

Estrada

Zbog ovoga je Severini oduzeto starateljstvo! Vrhovni sud pevačicu smatra nemarnom majkom

Podeli vest

Severina Vučković danima se buni na društvenim mrežama tvrdeći da je Vrhovni sud u Zagrebu preinačio odluku Županijskog suda u Splitu i starateljstvo nad njenim sinom dao ocu Milanu Popoviću. Sada je otkriveno i zbog čega je sud doneo takvu odluku, kao i da Severini nije oduzeto starateljstvo, već joj je smanjen broj dana koje može da provede sa sinom.

Naime, odluka Vrhovnog suda je da umesto da maloletni sin provodi jednako vreme sa ocem i majkom, u budućnosti bude kod Milana Popovića 22 dana, dok će sa Severinom biti osam dana. Sud je ovu presudu doneo zbog jednog pevačicinog postupka koji su sudije percipirale kao zanemarivanje:

Foto: Shuterstock

 

 

- Do takve odluke Vrhovnog suda je došlo isključivo zbog toga što 2019. godine, kada je dete bilo u trećem razredu, 46 dana nije išlo u školu, već je bilo na Severininoj turneji, pa se otac, kasnije, kad je dobio dete, angažovao da dečak ne ponavlja razred - priča upućeni izvor i dalje navodi:

- Kad je to sve sagledao osnovni sud pet sudija jednostavno je izglasalo da druge mogućnosti nema. S druge strane, koliko se ona služi lažima u svojoj kampanji govori i činjenica da jedan poslanik kaže da je Severini oduzeto dete, a zapravo joj nije oduzeto starateljstvo, već je sud pevačici smanjio broj dana. A zašto je sud Severini smanjio dane sa detetom - samo zato što u jednom periodu dete 46 dana nije vodila u školu i veće od pet sudija je procenilo da je Severina nemarna majka - dodao je izvor. 

Foto: printscreen instagram

 

 

Inače, u pitanju je poslanik Davor Bernardić, hrvatski političar i predsednik SDP, koji je izmanipulisan lažima Severine Vučković.

Podsećamo, ugledni preduzetnik Milan Popović godinama se bori samo za jedno - a to je da sinu, Aleksandru Popoviću, kojeg ima sa Severinom Vučković, obezbedi bezbrižno i normalno detinjstvo, dok se pevačica s druge strane trudi da sina izlaže stresu i truje ga sopstvenim lažima.

Foto: ATA Images

 

 

Budući da se Milan i Severina godinama bore za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, sada je došlo do preokreta nakon što je Vrhovni hrvatski sud ukinuo presudu Županijskog suda u Spilutu koji je povredio Zakon o parničnom postupku, piše Nacional.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija