• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

03.02.2024

14:41

Biće belaja! Goca Tržan u susret suočavanju pred sudom uporedila Maju Nikolić sa psom: Spomenula i izmet

ATA Images, Instagram

Estrada

Biće belaja! Goca Tržan u susret suočavanju pred sudom uporedila Maju Nikolić sa psom: Spomenula i izmet

Podeli vest

Sukob Goce Tržan i Maje Nikolić traje godinama unazad, a nekadašnja članica grupe "Tap 011" rešila je da presavije tabak, pa estradne suparnice uskoro očekuje suočavanje na sudu!

Upitana nedavno šta na istom očekuje, Goca nije želela da zalazi u detalje.

- Ne znam kada je, čekam da mi advokat javi, ne bih sada mnogo o tome da diskutujem... - počela je, pa onda dodala:

Foto: ATAIMAGES

 

- Znate kako, kada sam u mladosti bila u Berlinu, tada je tamo još bio Berlinski zid, eto, toliko sam matora da se sećam i Berlinskog zida. Sećam se da je ceo Berlin bio isprljan kućećim izmetom i, onda su oni uveli novčane kazne i više niko nije ka*io po ulici, pa čak ni psi. Eto, ako nećeš da ti ker ka*i na ulici, kazni ga novčano - objasnila je ona za Alo.

Foto: Miloš Rafailović

 

Prisetimo se, raskol između pevačica pop muzike, Maje Nikolić i Goce Tržan, nastao je, kako je Nikolićeva ispričala, kada je njena koleginica, dok je bila u žiriju "Pinkovih zvezdica", rekla jednoj devojčici da "ne peva Majinu pesmu jer je glupa".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija