• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs/D. I.

10.02.2024

21:17

Haris dobio ponudu da proda vilu za 3 miliona evra! Pevač ne odlučuje sam, otkriveno s kim se konsultuje oko svega

ATAIMAGES

Estrada

Haris dobio ponudu da proda vilu za 3 miliona evra! Pevač ne odlučuje sam, otkriveno s kim se konsultuje oko svega

Podeli vest

Haris Džinović razvodi se od supruge Meline, a mnogo pažnje privlači njihova vila na Dedinju za koju se mnogi pitaju kome će pripasti i da li će je oni prodati. Kako se sada spekuliše, Haris je dobio ponudu da vilu proda.

Melina i Haris doneli su odluku da se razvedu nakon 22 godine braka, a sada se spekuliše o tome kome će pripasti vila. Međutim, od kada je Melina usnimljena u jednom hotelu u kojem provodi dane, mnogi su mišljenja da velelpna građevina ostaje Harisu i deci.

Foto: Pink.rs

 

 

A nakon toga, mediji su došli do inform acije da je Harisu dobar prijatelj dao ponudu koja se ne dobija, da proda vilu za 3 miliona evra. 

Poznati muzičar se 2021. godine sa porodicom uselio u ovaj objekat koji je gradio od 2017. godine. Iz vile se iselila Melina i otišla u hotel dok sebi ne kupi stan. U taj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko dva miliona evra, a radovi su trajali jer su Haris i Melina neprestano menjali nacrte, pa su se čak i izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma. O tome je pevač pričao javno.

Foto: Informer

 

 

Sada, izvor blizah Džinovićikma tvrdi da je Harisu stigal dobra ponuda:

- Haris se požalio bliskom prijatelju da mu razvod ne prija, da nije ni verovao da do toga može da dođe, ali ide dalje. Tog biznismena je interesovalo da li planira da život nastavi u Beogardu u vili koju je sazidao ili postoji mogućnost da je proda. Dao mu je interesantnu ponudu, konkretno milion evra više nego što je on uložio. Jeste mu primamljiva cifra, ali nije siguran da li će da pristane. Odluku će doneti Harisov sin Kan. Sa njim se pevač sve dogovora. Inače, taj čovek ima nekoliko objekata na popularnim lokacijama u prestonici i Harisova oaza mira mu se posebno dopada jer se sa terase pruža pogled na Novi Beograd. Videćemo šta će da odluči - završava izvor.

Od sadržaja koje ima Harisov dom mnogima se zavrti u glavi. U donjem nivou kuće, nalazi se bazen, gde se njegova ćerka Đina uglavnom fotografiše u atraktivnom izdanju i to objavljuje na društvene mreže. U blizini bazena je smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu vile je muzički studio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija